Elektronik I5 12400F - RTX 4060 sistem 15.999 TL

Vatan bilgisayarın sitesinden alınamayan ürünlerin linkini paylaşmayın lütfen. Sitelerinde mağaza stoklarında görünüyor olsa bile mağazalarda bu ürünler yok.

Yine burada paylaşılan bir linkteki sistemi almak için Bağcılardan kalkıp taaa Beylikdüzü mağazasına gittim. Mağazadakilerin böyle bir sistemden haberleri bile yok. Stoğunuzda görünüyor dedim. Yok dedi. Müşteri hizmetlerini aradım. Hiçbir yerde stok yok dedi. Şu an bile sitenizde görünüyor dedim. Hata olmuştur dedi. Bu kadar basit mi yani dedim. Kem küm falan filan... :mad:
:mad:
Kara cumada benim de başıma geldi. Sitelerinden sistemi hazırlayıp mağazaya gittiğimde ne istediğim anakart vardı ne de istediğim ekran kartı. Sitede var ama dediğimde onlar teşhir parasını ödesen bile gelmez felan dedi. Kimisi başkası tarafından sepete eklenmiş falen felan dedi. İstediğim parçaların çoğu değişerek sistem toplamak zorunda kaldım. Evde 60kya topladığım sistem mağazada 68kya çıktı. Bir de sorun olduğunda ilgilenmemi istiyorsan lisans almak zorundasın dedi. Windows lisansı pahalı olduğu için 4 yıllık kaspersky almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı