i5 12400F, RTX 4060 sisteme yükseltme önerisi

ahmetisim

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben bilgisayarın yetersiz kalacağını düşünüyorum ileride. DDR 4 32 GB RAM ve MSI Pro H610me DDR4 anakart var. Malum GTA VI gibi oyunları kaldıracağını sanmıyorum. 8 GB VRAM yetersiz kalabilir 1-2 sene içerisinde. Sistem götürür ama yükseltmek istiyorum. Sizce dusuk olan özellik ne, nasıl yukseltebilirim?

1080P oynuyorsan 8 GB VRAM hala genel olarak yeterli ama elbette ilerisi için sorun yaratabilir. Elindeki işlemciden sonraki nesil i5 modellerine geçmeye değer mi pek emin değilim açıkçası. Büyük fark yok 13400 ve 14400 modelleriyle.

20 bine yakin.

GTA VI icin ne düşünüyorsunuz.

Hocam bence şu an için GTA 6 hazırlığı yapmak biraz gereksiz oyunun çıkmasına yaklaşık 1 sene var bir de bilgisayara gelmesini bekleyeceğiz bence 1 seneden aşağı gelmez yani bilgisayarda oynayacak olanlar için en az bir 2 yıl var daha.

Hocam bence şu an için GTA 6 hazırlığı yapmak biraz gereksiz oyunun çıkmasına yaklaşık 1 sene var bir de bilgisayara gelmesini bekleyeceğiz bence 1 seneden aşağı gelmez yani bilgisayarda oynayacak olanlar için en az bir 2 yıl var daha.
Evet haklısınız da öneri almak için dedim ve bilgisayar oyunu kaldırırmı ömrü nedir diye

Ben 40 serisinden 4080 ve üstü modeller en azından açar diye düşünüyorum yani 4060 4070 ile oynanabilirimi emin değilim tabii Rockstar bu nasıl bir optimizasyon yapacağını bilemeyiz.

Tabii yine de ileriye dönük bir kart istiyorsanız VRAM'den kısmayın 16 GB tercih edin.

@ahmetisim 5060 Ti 16 GB, 9060 XT, 5070, 9070 serisi. Önceki nesil kartlardan RX 7700 XT-7800, 4070, 4070 Ti vb. kartların hepsi de GTA 6 için yeterli olur. Bu kartlar 2K da bile bence yeterli olacaktır.

Sizce benim sistem icin ne düşünüyorsunuz GTA VI veya ileriye dönük hakkında 1.5 senelik PC GTA VI çıktığında 3 senelik olur gibi 4060 2022 model kart sizce neyi hangi parçayı yenilemeliyim simdi 5'li serileri alırsam işlemciyi de yükseltmem gerekir değil mi darbogaz olur gibi bu yetersiz kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı