i5 12400F RTX 4060 Ti sistem düşük performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

haazzar

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GSkill 3200 mhz 8+8 gb
Ekran kartı
MSI RTX 4060 TI Gaming X 8G 128 Bit GDDR6
Anakart
RO H610M-G DDR4
İşlemci
i5 12400F
Bu sistemle, mesela BeamNG.drive oynarken orta ayarlarda 60 FPS alıyorum modlar çok detaylı olmamasına rağmen. Bilgisayarı hazır sistem olarak İtopya'dan aldım ve kurulumu onlara yaptırdım. Acaba Windows kurulumu sırasında bir ayar yapmış olabilirler mi? Fast boot açık olmalı çünkü BIOS ekranı gelmeden doğrudan açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ilk alındığında yapılması gereken performans BIOS ayarlarına falan baktınız mı YouTube'dan.

NVIDIA Denetim Masası ayarı BIOS XMP ayarı vs. bence hepsine YouTube'dan bakıp yapın yapmadıysanız o da olmazsa İtopya'ya bir sorarsınız.

Görev Yöneticisi'nden performansa bakabilir misin oradan neyde sorun olduğu anlaşılır.

XMP vs ayarlarını yaptım ama cok kurcalamak istemedim BIOS tarafını bildiğin bir video varsa atabilrisen sevinirim

XMP vs ayarlarını yaptım ama cok kurcalamak istemedim BIOS tarafını bildiğin bir video varsa atabilrisen sevinirim.

Hocam vallahi ben kendim yapmıştım ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda anlatılıyor galiba.

Örneğin bu ss'de gözüktüğü gibi ayarların orta bazıları düşük hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…