Çözüldü i5 12400F - RTX 4060 Ti sistem oyunlarda düşük performans veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kerozei

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce İtopya'dan hazır sistem aldım. Testlerini falan izledim, FPS değerleri iyi diye aldım. CS 2'de 100-110 FPS değerlerine yakın alıyorum. PUBG'de çatışmalarda vs. 70'e kadar düştüğü oluyor, sorun ne acaba yardımcı olabilir misiniz?

H610M h V3 DDR4
i5 12400F
16 GB RAM (tek 16)
1 TB hafıza
RTX 4060 Ti

Sisteminin güç kaynağı nedir? Güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı dene. Görev Yöneticisi'nden de işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarını kontrol eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer Max ayarlarda oynuyorsan normal gibi 5600 4060 la aynı değerleri alıyorum. CS 2 düşükte 200 altına düşmüyor PUBG de 180 altına düşmüyor.

Sisteminin güç kaynağı nedir? Güç seçeneklerinden yüksek performansa almayı dene. Görev Yöneticisi'nden de işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarını kontrol eder misin?

Power Boost 600W.

Tek kanal RAM'i çift kanal yapmanı öneririm.

Testlerde CS2 de 300 350 FPS'te oynuyor diye hatırlıyorum bana 150 FPS kaybettireceğini düşünmüyorum.

Eğer Max ayarlarda oynuyorsan normal gibi 5600 4060 la aynı değerleri alıyorum. CS 2 düşükte 200 altına düşmüyor PUBG de 180 altına düşmüyor.

Düşürsem de fullesem de aynı FPS değerlerinde fark olmuyor.

Böyle vermemesi gerekiyor, ilginç.

Bence de.

@kerozei
Benzer durumu yaşamıştım. İlk başta çok fark olmaz demiştim çünkü daha önce tek kanal ile sorunsuz kullandığım sistemler olmuştu.

Tek çare diğer RAM'i de almak galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…