En ucuz Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 15.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 15.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
attığın sistemdeki amd işlemcisini sevmiyorum. 4070 ve 4060ti oyun fps 4060ti daha iyi gösteriliyor. benim sistemimde 32gb ram varken seninkinde 16gb. ssd seçtiğim ssd hızı senin sistemindekinin iki katı
Neredeymiş o. Ayrıca RAM DDR5, hem ileride yükseltmek aşırı zor değil. SSD'de büyük ihtimalle DRAM yok ve markası kötü. Neden AMD sevmiyorsunuz. @Caner Uncu.
Neredeymiş o. Ayrıca RAM DDR5, hem ileride yükseltmek aşırı zor değil. SSD'de büyük ihtimalle DRAM yok ve markası kötü. Neden AMD sevmiyorsunuz. @Caner Uncu.
ana kart ddr4 ramde ddr4 koydum. bildiğim kadarıyla öyle yani. ssd dram ne bilmiyorum ama şimdi baktım evet yokmuş. amd neden sevmediğimin bir sebebi yok intel daha kapsamlı geliyor sadece ondan dolayı oyunucu bilgisayarları için amd seçiliyr ama dediğim gibi sevmememin sebebi yok
Anakart DDR4 RAM'de DDR4 koydum. Bildiğim kadarıyla öyle yani. SSD DRAM ne bilmiyorum ama şimdi baktım evet yokmuş. AMD neden sevmediğimin bir sebebi yok Intel daha kapsamlı geliyor sadece ondan dolayı oyunucu bilgisayarları için AMD seçiliyr ama dediğim gibi sevmememin sebebi yok.