W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 17 Aralık 2023 #31 DarkBlueson dedi: 3060ti yazmı kusura bakma bu dediklerine dikkat edeceğim yardımın için teşekkürler yakşamlar dilerim Genişletmek için tıkla... Hocam son kararınız ne oldu, yerinizde olsam 4070 li sistemi alıp biraz dara girip üstüne monitör alırdım.
DarkBlueson dedi: 3060ti yazmı kusura bakma bu dediklerine dikkat edeceğim yardımın için teşekkürler yakşamlar dilerim Genişletmek için tıkla... Hocam son kararınız ne oldu, yerinizde olsam 4070 li sistemi alıp biraz dara girip üstüne monitör alırdım.
DarkBlueson Zeptopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #32 WWxSunSet dedi: Hocam son kararınız ne oldu, yerinizde olsam 4070 li sistemi alıp biraz dara girip üstüne monitör alırdım. Genişletmek için tıkla... Kredi başvurularının onayını bekliyorum Kendi refahımı bozmamak için bu ay beklemem lazım herşey elimize kolayca geçmiyor 2 3 taksidinin parasını ayarlayıp öyle almak, direk borca girmekten iyidir
WWxSunSet dedi: Hocam son kararınız ne oldu, yerinizde olsam 4070 li sistemi alıp biraz dara girip üstüne monitör alırdım. Genişletmek için tıkla... Kredi başvurularının onayını bekliyorum Kendi refahımı bozmamak için bu ay beklemem lazım herşey elimize kolayca geçmiyor 2 3 taksidinin parasını ayarlayıp öyle almak, direk borca girmekten iyidir