i5 12400F RTX4070 Sistem'de CS:GO'da anlık takılma

İşletim sistemi
Windows 11

tranqela

Kilopat
Daha fazla  
RAM
XPG D4 2x8GB 3200Mhz
Ekran kartı
Asus Dual RTX4070
Anakart
Asus TUF B660M-E D4
İşlemci
Intel i5-12400f
Merhaba arkadaşlar, RTX4070 vs i5-12400F'li sistemimde CS:GO'da yaklaşık 450-500 FPS alıyorum ancak ne zaman anlık bir dönüş yaparsam FPS'im düşmüyor ancak anlık takılma yaşıyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilirim o derdi işlemci yetersiz kalıyor.

Oda anlık dropa dönüşüyor.

Ekran kartın çok güçlü işlemcin zayıf ayak uyduramıyor o yüzden drop oluyor.

Ekran kartın çok güçlü işlemcin zayıf ayak uyduramıyor o yüzden drop oluyor.

Bende 12400F kullanıyorum 3070 3070 Ti destekliyor Max sonrası sıkıntı.

Valla bu durum bende de oluyor, ben artık oyunun eski olmasına veriyorum. DX9 zımbırtısından kurtulmadıkları sürece de devam edecek muhtemelen. Ha bazen kafası esiyor düzgün takılmadan oynatıyor bazen ise işkence çektirtiyor.

Merhaba arkadaşlar, RTX4070 vs i5-12400F'li sistemimde CS:GO'da yaklaşık 450-500 FPS alıyorum ancak ne zaman anlık bir dönüş yaparsam FPS'im düşmüyor ancak anlık takılma yaşıyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
eğer grafik ayarlarını yükseltirseniz yük ekran kartına biner işlemci rahatlar fps düşer ama takılmadan kurtulursunuz

Sorun çok basit gibi duruyor ama o gıcıklığı tahmin edebiliyorum. İnşallah en kısa sürede çözersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı