Ne konusunda hocam? Anakart mı? Yeterli gelir anakart.
Intel Core i5-13500 2.5 GHz LGA1700 24 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-13500 2.5 GHz LGA1700 24 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Peşin fiyatına çoğu karta 3 taksit varmış burada da.
Ayrıca işlemci değişimi zor bir işlem değil, kolayca 1-2 video izleyip yapabilirsin.
14600KF benim anakarta uyumlu mu ve bu işlemciyi tam güç çalıştırabilir mi ya da 2 3 ay idare edebilir mi bu işlemciyi benim anakart çünkü sitesinde 14600KF gözükmüyor ama herkes uyumlu diyor bilmiyorum takılabilir mi takılamaz mı?
Kral sıfır olup olmadığını nasıl anlayabilirim veya garanti işini nasıl halledebilirim sen direk en mantıklı siteyi seçip atarsan sevinirim.
14600KF benim anakarta uyumlu mu ve bu işlemciyi tam güç çalıştırabilir mi ya da 2 3 ay idare edebilir mi bu işlemciyi benim anakart çünkü sitesinde 14600KF gözükmüyor ama herkes uyumlu diyor bilmiyorum takılabilir mi takılamaz mı?
Kral sıfır olup olmadığını nasıl anlayabilirim veya garanti işini nasıl halledebilirim sen direk en mantıklı siteyi seçip atarsan sevinirim.
14600KF yide kullanabilirsin hocam. Ama Turbo'yu açtığından anakart sıkıntı çıkarabilir. Ve BIOS güncellemesi gerektirebilir.
Geçici olarak kullanabilirsin ama tam güçle çalışacağını düşünmüyorum. Bir ara farklı bir forumda okumuştum bu konuyu.H serisi anakartla 14600KF kullandığından bahsediyordu. Memnun kalmadığı için anakartını hızlıca değiştirmişti. Kısaca tam performansını h serisinde overclock yapamayacağın için alamazsın. Senin yerinde olsam geçici de olsa 14600KF alırdım ama güzel bir soğutucu gerekir. Anakartı da değişirsen tam performansı alırsın. Ama şöyle bir soru akla geliyor. Anakartı da değişeceksen AM5 işlemci ve anakart daha iyi olmaz mı?
Evet, BIOS güncellendiyse uyumlu. Ama bu satıcıya bağlı, güncel değilse senin güncellemen gerekir. Ayrıca işlemci yüksek güç çektiği için giriş seviye anakartlarda ısınma ya da performans düşüşü olabilr.Isınma veya voltaj fazla mı gelir 2 3 aya anakart değiştireceğim çünkü beni o kadar idare etsin yeter bir de kesin uyumlu değil mi ASUS'un sitesinde gözükmüyor çünkü.
Geçici olarak kullanabilirsin ama tam güçle çalışacağını düşünmüyorum. Bir ara farklı bir forumda okumuştum bu konuyu.H serisi anakartla 14600KF kullandığından bahsediyordu. Memnun kalmadığı için anakartını hızlıca değiştirmişti. Kısaca tam performansını h serisinde overclock yapamayacağın için alamazsın. Senin yerinde olsam geçici de olsa 14600KF alırdım ama güzel bir soğutucu gerekir. Anakartı da değişirsen tam performansı alırsın. Ama şöyle bir soru akla geliyor. Anakartı da değişeceksen AM5 işlemci ve anakart daha iyi olmaz mı?
Evet, BIOS güncellendiyse uyumlu. Ama bu satıcıya bağlı, güncel değilse senin güncellemen gerekir. Ayrıca işlemci yüksek güç çektiği için giriş seviye anakartlarda ısınma ya da performans düşüşü olabilr.
Evet, BIOS güncellendiyse uyumlu. Ama bu satıcıya bağlı, güncel değilse senin güncellemen gerekir. Ayrıca işlemci yüksek güç çektiği için giriş seviye anakartlarda ısınma ya da performans düşüşü olabilr.
Thermaltake'in hangi modeli?650W Thermaltake ve 4060 Ti var yeter mi bu PSU peki.
14400f de tam performans alabilir miyim peki kral çünkü arada 2k olduğu için almışken 14600kf alayım diyordumBen de arkadaşa katılıyorum.Geçici olarak kullanabilirsin ama istediğin performansı güzel bir anakarta geçene kadar alman fiziksel olarak mümkün değil.
Tr2 stThermaltake'in hangi modeli?
Ben de arkadaşa katılıyorum. Geçici olarak kullanabilirsin ama istediğin performansı güzel bir anakarta geçene kadar alman fiziksel olarak mümkün değil.