H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #1 i5 12400F kullanıyorum. 260 FPS civarı alıyorum. i3 12100F kullanan arkadaşlarım bile 420 FPS filan oynuyor.
i5 12400F kullanıyorum. 260 FPS civarı alıyorum. i3 12100F kullanan arkadaşlarım bile 420 FPS filan oynuyor.
Mete Erkal Hectopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Hocam ekran kartınız nedir? Çünkü işlemcinizin dahili grafik birimi yokta aynı zamanda arkadaşınızın ekran kartı da nedir Artı 1 Eksi
Hocam ekran kartınız nedir? Çünkü işlemcinizin dahili grafik birimi yokta aynı zamanda arkadaşınızın ekran kartı da nedir
legionibellium Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M-H,Ryzen 5 5500,RX 580 8GB,16 GB RAM,500GB SSD. Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Hector Salamanca dedi: i5 12400F kullanıyorum. 260 FPS civarı alıyorum. i3 12100F kullanan arkadaşlarım bile 420 FPS filan oynuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara ve oyunlara ayar çektiniz mi? Artı 1 Eksi
Hector Salamanca dedi: i5 12400F kullanıyorum. 260 FPS civarı alıyorum. i3 12100F kullanan arkadaşlarım bile 420 FPS filan oynuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara ve oyunlara ayar çektiniz mi?
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Arkadaşınız Low'da oynuyordur sizde high-Ultra ayarlarda oynuyorsunuzdur. Artı 0 Eksi
Erdal3534 Picopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 Arkadaşımda 3060 bende 3070 var. İkimizde en yüksek ayarlarda kullanıyoruz. (yetersiz bilgi diye ban sebebi mi olur?) Mete Erkal dedi: Hocam ekran kartınız nedir? Çünkü işlemcinizin dahili grafik birimi yokta aynı zamanda arkadaşınızın ekran kartı da nedir Genişletmek için tıkla... legionibellium dedi: Bilgisayara ve oyunlara ayar çektiniz mi? Genişletmek için tıkla... watnelas dedi: Arkadaşınız Low'da oynuyordur sizde high-Ultra ayarlarda oynuyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
Arkadaşımda 3060 bende 3070 var. İkimizde en yüksek ayarlarda kullanıyoruz. (yetersiz bilgi diye ban sebebi mi olur?) Mete Erkal dedi: Hocam ekran kartınız nedir? Çünkü işlemcinizin dahili grafik birimi yokta aynı zamanda arkadaşınızın ekran kartı da nedir Genişletmek için tıkla... legionibellium dedi: Bilgisayara ve oyunlara ayar çektiniz mi? Genişletmek için tıkla... watnelas dedi: Arkadaşınız Low'da oynuyordur sizde high-Ultra ayarlarda oynuyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla...
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #6 Mete Erkal dedi: Hocam ekran kartınız nedir? Çünkü işlemcinizin dahili grafik birimi yokta aynı zamanda arkadaşınızın ekran kartı da nedir? Genişletmek için tıkla... legionibellium dedi: Bilgisayara ve oyunlara ayar çektiniz mi? Genişletmek için tıkla... watnelas dedi: Arkadaşınız Low'da oynuyordur sizde high-Ultra ayarlarda oynuyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Mete Erkal dedi: Hocam ekran kartınız nedir? Çünkü işlemcinizin dahili grafik birimi yokta aynı zamanda arkadaşınızın ekran kartı da nedir? Genişletmek için tıkla... legionibellium dedi: Bilgisayara ve oyunlara ayar çektiniz mi? Genişletmek için tıkla... watnelas dedi: Arkadaşınız Low'da oynuyordur sizde high-Ultra ayarlarda oynuyorsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilir misiniz?
R radeonHD Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ağustos 2023 #7 optimizasyon sıkıntısı olabilir ve arkadasin belki over clock yapmistir ama sen yapma Artı 0 Eksi
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #8 radeonHD dedi: Optimizasyon sıkıntısı olabilir ve arkadasin belki over clock yapmistir ama sen yapma. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arkadaş bir şey yapmadı. Stock kullanıyor. Artı 0 Eksi
radeonHD dedi: Optimizasyon sıkıntısı olabilir ve arkadasin belki over clock yapmistir ama sen yapma. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arkadaş bir şey yapmadı. Stock kullanıyor.
legionibellium Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M-H,Ryzen 5 5500,RX 580 8GB,16 GB RAM,500GB SSD. Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 Hector Salamanca dedi: Yok hocam arkadaş bir şey yapmadı. Stock kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Valorantta ayarları düşüğe alın.Ekran kartınız nedir? Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Yok hocam arkadaş bir şey yapmadı. Stock kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Valorantta ayarları düşüğe alın.Ekran kartınız nedir?
KS KS H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 27 Ağustos 2023 #10 legionibellium dedi: Valorant'ta ayarları düşüğe alın. Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... 3070. Hocam ayarları düşüğe alınca daha fazla düşüyor FPS. Herhalde darboğaz filan oluyor. Artı 0 Eksi
legionibellium dedi: Valorant'ta ayarları düşüğe alın. Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... 3070. Hocam ayarları düşüğe alınca daha fazla düşüyor FPS. Herhalde darboğaz filan oluyor.