Emre8134 Femtopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 RAM 16 gb 3200mhz ram 8x2 SSD veya HDD modeli Samsung 1tb ssd Ekran kartı Rtx 2060 Anakart H610 İşlemci İ5 12400f Battlefield 1 oyununda işlemci kullanımı sürekli %100e vuruyor ve GPU kullanımı arada 85 90'lara düşüyor. Ortalama 140'larda FPS alabiliyorum ama bu işlemcinin sürekli 100e vurması bana normal gelmedi. Başka oyunlarda böyle olmuyor.
Battlefield 1 oyununda işlemci kullanımı sürekli %100e vuruyor ve GPU kullanımı arada 85 90'lara düşüyor. Ortalama 140'larda FPS alabiliyorum ama bu işlemcinin sürekli 100e vurması bana normal gelmedi. Başka oyunlarda böyle olmuyor.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #2 Oyun ayarlarınız nedir ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki videoda sizin işlemcinizle ve daha güçlü bir ekran kartı olan RTX 2080'le 1080p Ultra ayarlarda darboğaz olmuyor.
Oyun ayarlarınız nedir ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki videoda sizin işlemcinizle ve daha güçlü bir ekran kartı olan RTX 2080'le 1080p Ultra ayarlarda darboğaz olmuyor.
Emre8134 Femtopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 Süleyman Yusuf dedi: Oyun ayarlarınız nedir ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki videoda sizin işlemcinizle ve daha güçlü bir ekran kartı olan RTX 2080'le 1080p Ultra ayarlarda darboğaz olmuyor. Genişletmek için tıkla... 1080p ultra
Süleyman Yusuf dedi: Oyun ayarlarınız nedir ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki videoda sizin işlemcinizle ve daha güçlü bir ekran kartı olan RTX 2080'le 1080p Ultra ayarlarda darboğaz olmuyor. Genişletmek için tıkla... 1080p ultra
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #4 Emre8134 dedi: 1080p ultra Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Afterburner ile oyun için değerleri gözlemleyip paylaşabilir misiniz?
Emre8134 dedi: 1080p ultra Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Afterburner ile oyun için değerleri gözlemleyip paylaşabilir misiniz?
Emre8134 Femtopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #5 Süleyman Yusuf dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Afterburner ile oyun için değerleri gözlemleyip paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka harita geçtim şuan işlemci 70lere düştü ve gpu 99 kullanıyor. Büyük ihtimalle o haritada bir optimizasyon problemi vardı
Süleyman Yusuf dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI Afterburner ile oyun için değerleri gözlemleyip paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka harita geçtim şuan işlemci 70lere düştü ve gpu 99 kullanıyor. Büyük ihtimalle o haritada bir optimizasyon problemi vardı