Çözüldü i5-12450H sistem Valorant'ta 90-100 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

snickaii

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
İ5 12450H
Arkadaşlar öncelikle laptop i5 12450H RTX 3050 ekran kartı mevcuttur. Bu zamana kadar 200 FPS alıyordum, bugün 60'a düştü sonra biraz yükseldi, 90-100 arası sabitlendi ne yapmalıyım? Oyun oynanmıyor drop yiyorum.

Arkadaşlar öncelikle laptop i5 12450H RTX 3050 ekran kartı mevcuttur. Bu zamana kadar 200 FPS alıyordum, bugün 60'a düştü sonra biraz yükseldi, 90-100 arası sabitlendi ne yapmalıyım? Oyun oynanmıyor drop yiyorum.

4 GHz olduğundan emin misin? Turbo açık mı yani. Bende düştü sıcaklığa göre düşürüyor veya oyunlarda sabit kullandırabilirsin.

Evet eminim hocam 3 aydır bir defa bile drop problemi yaşamadım sıcaklık problemi de olmuyordu oyunda bu sabah girdim FPS çöp olmuş ne yapsamda düzelmedi bu sistemin oyun testlerinde ise 230 FPS civarı veriyor o kadar gezindim fakat bir çözüm yolu bulamadım

Hocam istediğiniz kadar turbo açın işlemci throttle olmaya başladığı anda frekans düşürür.Bakım yapmanızı öneriyorum fakat laptop olduğu için oldukça kaliteli bir termal macun kullanın.

Oyun için sıcaklıklarınızı gönderebilirmisiniz?

Sıcaklık değerleri yüksek mi?
Gpu 52 CPU 50 derece

Hocam istediğiniz kadar turbo açın işlemci throttle olmaya başladığı anda frekans düşürür.Bakım yapmanızı öneriyorum fakat laptop olduğu için oldukça kaliteli bir termal macun kullanın.

Hemen kontrol edip ileteceğim hocam

Gpu 52 CPU 50 derece

Şimdi oyunu silip tekrar indirdim giriş sağlayacağım umarım düzelir

Gpu 52 CPU 50 derece

Şimdi oyunu silip tekrar indirdim giriş sağlayacağım umarım düzelir
Oyunu tekrar yükledim FPS şuan 250 oyun içi ekstra minimum 170 oldu düzeldi bi nevi oyun içi sıcaklık da şöyle GPU 63 CPU 76 derecelerde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı