Çözüldü i5 12500H RTX 3050 CS:GO 144 FPS'de sabit

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Hockenheim

Hectopat
CS:GO en yüksekte 144 FPS'e sabit, nedenini anlamadım. Fps_max gibi komutlar da işe yaramıyor.
RTX 3050 95W, i5 12500H ve 16 GB RAM'li sistemim var. Ortalama değerlerin ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum.

Çözüm
CS:GO en yüksekte 144 FPS'e sabit, nedenini anlamadım. Fps_max gibi komutlar da işe yaramıyor.
RTX 3050 95W, i5 12500H ve 16 GB RAM'li sistemim var. Ortalama değerlerin ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum.

V-Sync açık olmasından kaynaklanıyor olabilir, bir kontrol edin açıksa kapatın.

V-Sync açık olmasından kaynaklanıyor olabilir, bir kontrol edin açıksa kapatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Artı -1 Eksi
Biliyorum normalde 1280x720 Low da oynuyordum o şekilde de ortalama 300 ile 280 civarı bende en yüksekte kaç olacağını merak ettim.

Ayarları yükselteyim derken V-Sync açmışsınız. Ayarları en düşüğe getirip bir tek çoklu CPU kullanımını ve oyuncu kontrastını arttırma seçeneğini etkin yapın. MSAA 2X açın, yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…