emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Merhaba. İşlemci: i5-12500H Ekran kartı: RTX 3050. Tarayıcımda video izlerken arkadan daha önce açtığım MSI App Player isimli emülatörün penceresini açınca (bazen) imleç dahil her şey donuyor. Bu soruna ne kaynaklı olabilir?
Merhaba. İşlemci: i5-12500H Ekran kartı: RTX 3050. Tarayıcımda video izlerken arkadan daha önce açtığım MSI App Player isimli emülatörün penceresini açınca (bazen) imleç dahil her şey donuyor. Bu soruna ne kaynaklı olabilir?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 21 Nisan 2024 #2 Kaldır o yazılımı o halde, sorun kaynagını belirtmişsin. Artı 0 Eksi
KS KS emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: Kaldır o yazılımı o halde, sorun kaynagını belirtmişsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o tür sorunlar oluşturmayacak fps aktıran emülatör önerin var mı? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Kaldır o yazılımı o halde, sorun kaynagını belirtmişsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o tür sorunlar oluşturmayacak fps aktıran emülatör önerin var mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 21 Nisan 2024 #4 emsis1 dedi: Hocam o tür sorunlar oluşturmayacak FPS aktıran emülatör önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Emülatörler hakkında hiçbir bilgim yok, emülator baslıgı altında konu acarsan yardımcı olurlar arkadaşlar. Artı 0 Eksi
emsis1 dedi: Hocam o tür sorunlar oluşturmayacak FPS aktıran emülatör önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Emülatörler hakkında hiçbir bilgim yok, emülator baslıgı altında konu acarsan yardımcı olurlar arkadaşlar.
KS KS emsis1 Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #5 GFYT dedi: Emülatörler hakkında hiçbir bilgim yok, emülator baslıgı altında konu acarsan yardımcı olurlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretledim hocam. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Emülatörler hakkında hiçbir bilgim yok, emülator baslıgı altında konu acarsan yardımcı olurlar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretledim hocam.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.115 Makaleler 1 Çözümler 580 21 Nisan 2024 #6 emsis1 dedi: Çözüm olarak işaretledim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu tekrar yasarsan gel bu konu altına etiketle beni. Artı 0 Eksi
emsis1 dedi: Çözüm olarak işaretledim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu tekrar yasarsan gel bu konu altına etiketle beni.