Çözüldü i5 12500H RTX 3050 Ti sistemde AC Odyssey'de ani FPS düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHz çift kanal
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
i5 12500h
En yüksek ayarlar da olsun, en düşük ayarlar da olsun oyunda sürekli FPS düşmesi yiyorum.

Açılan konuları baktım ama çözüm yok. Ubisoft 12. nesil işlemciler de sorun çıkıyor demiş ama çözüldüğünü söylüyorlar. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci turbosunu kapat, NVIDIA Denetim Masası ayarlarını yap. Muhtemelen düzelir.

Benzer bir konu: Çözüldü: Oyun oynarken fanlar soğuk üflüyor ve performans zamanla düşüyor

İşlemcinin Turbo'su nasıl kapatılır?

Kanka eski NVIDIA sürücüsünü kurdum öyle düzeldi. Turbo Boost'la alakası yokmuş, benim PC'de en azından. Teşekkür ederim yardımın için.
Bağlantıda önerilen yöntemleri uygulayın.

Bağlantıda önerdiğim ince ayarları uygulayın.

Çözülsede çoktan satın almışsın sonuçta gelip değiştiler mi işlemcini :D

Anlamadım kanka son dediğini.

Bağlantıda önerilen yöntemleri uygulayın.

Bağlantıda önerdiğim ince ayarları uygulayın.

Denedim hocam ama olmuyor. Tek bu oyunda oluyor dediklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci turbosunu kapat, NVIDIA Denetim Masası ayarlarını yap. Muhtemelen düzelir.

Benzer bir konu: Çözüldü: Oyun oynarken fanlar soğuk üflüyor ve performans zamanla düşüyor

Kanka eski NVIDIA sürücüsünü kurdum öyle düzeldi. Turbo Boost'la alakası yokmuş, benim PC'de en azından. Teşekkür ederim yardımın için.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı