MuhendisBey23
Hectopat
Daha fazla
Sistemi sürekli upgrade edeceğim ayrıca Type-C çıkışı benim için önemli. Siz olsanız ne seçersiniz?
Sürekli upgrade derken eldeki parçaları mı yükselteceksiniz aldıktan sonra yoksa 2 3 yıl sonra mı yükseltme yapacaksınız?
Konuyu gördüğüm anca yazdım kusura bakmayın.Hocam 1 sene sonra işlemci veya anakart. Her sene parça parça değişeceğim maddi durumuma göre ama siz yanıt verene kadar stoklar bitti![]()
Eki Görüntüle 1595379
Eki Görüntüle 1595380
Sistemi sürekli upgrade edeceğim ayrıca Type-C çıkışı benim için önemli. Siz olsanız ne seçersiniz?
Hocam 1 sene sonra işlemci veya anakart. Her sene parça parça değişeceğim maddi durumuma göre ama siz yanıt verene kadar stoklar bitti![]()
Lga1700 uyumlu değil mi ?İşlemci 12400F olarak kalsın seneye 13700F gibi bir işlemciye geçersin K olmayan seri yılın ilk çeyreği çıkacak 16/24 çekirdekli bayağı güçlü olacak fiyatı 8k civarı olur şu anki fiyatlarda, sadece oyun oynuyorsan 5800x3D de yeter sıvı soğutma olarak bunu öneririm
Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) | Teknobiyotik
Evet. Sayfayı aşağıya kaydırınca da yazıyor am5 ve lga 1700 ile uyumlu diye.Lga1700 uyumlu değil mi ?
Evet. Sayfayı aşağıya kaydırınca da yazıyor AM5 ve LGA 1700 ile uyumlu diye.
Burada daha ucuz hocam.Böyle oldu hocam.