i5-12600HX vs i7-12650HX

• Konuyu başlatan efore
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 350

efore

Hectopat
Daha fazla  
Her şey aynı. Ayni marka laptop. Bir tanesinde i512600HX işlemci var ve 24 GB RAM var. Bir de 3- bin TL daha ucuz diğerinden. Diğerinde ise i712650HX var ama RAM'i 16 GB ve daha pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe? Modeller? Her şeyi tahmin mi etmemiz gerekiyor?

Kral kalan her şey aynı olduğu için söylemeye gerek yok diye düşündüm LOQ, 4050'li ve 512 SSD zaten bunlar 2 sindede aynı bir 38 digeri 41 k

24 GB yazdığı muhtemelen LOQ'u kastediyor benim bildiğim genelde onlar bu miktarla geliyor. Diğerini çıkaramadım :D

Diğeride LOQ kral dedigim gibi bu verdigim degişiklikler hariç kalan her şey ne var ne yok aynı belki bazı ince degişiklikler varsa vardir onlarafs bakmadim ama bakayim harbi onlara da.

Kral kalan her şey aynı olduğu için söylemeye gerek yok diye düşündüm LOQ, 4050'li ve 512 SSD zaten bunlar 2 sindede aynı bir 38 digeri 41 k

Bu HP'yi alabilirsin arkadaşın önerdiğini özellik olarak daha iyi f/p. LOQ olarak istiyorsan bende 12450HX'lisi var rahat besliyor 4050'yi aradaki 3k farka değeceğini düşünmüyorum.

Aga HP olan güzel gözüküyorda HP'ler sanki sıkıntılı değil miydi ama yine de listeye ekledim eyvallah (geçmiste biri kötü demişti hatta direk bir post açmıştı HP'ler hakkındads ısınma sorunu falan diye neyse zaten garantili bu ya ondan ilk seçenegi bu yaparım gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı