i5 13400F işlemciye sahibim internette 10/16 gözükürken.
Eki Görüntüle 2254880
Görev Yöneticisi'nde bu 6/12 olarak gözüküyor sebebi nedir?
hocam orda da 12 gösteriyor en fazla ve deHocam Windows+r tuşuna basıp çalıştırı açın oraya MSConfig yazın oradan önyükleme tıklayıp gelişmiş seçeneklerden işlemci çekirdek sayısını en fazla ne kadar yazıyorsa işaretleyin ve kaydedin sorun çözülmeşse tekrardan dönüş yapın.
Hocam orada da 12 gösteriyor en fazla ve deEki Görüntüle 2254892diğinizi de yaptım ancak sonuç değişmedi.
Hocam orada da 12 gösteriyor en fazla ve deEki Görüntüle 2254892diğinizi de yaptım ancak sonuç değişmedi.
evet hocam eminim resetledim bilgisayarı ancak değişmediBirazdan dönüş yapacağım hocam.
Kaydettiğinze emnin misiniz? Önyükleme ayarlarını.
Kaydettiğinze emnin misiniz? Önyükleme ayarlarını.
evet hocam eminim resetledim bilgisayarı ancak değişmedi
hocam olmadı tekrardan. Biosla ilgili bir sıkıntı olabilir mi?Şu konudaki cozumu dener misin?Çözüldü: i5 10400F 2 çekirdek gözüküyor
CPU-Z açıp öylesine bir baktım ve bunu gördüm. Bu normal mi? Yoksa 3/1 mi gösteriyor? Çünkü başka yerlerde arayüz fotoğraflarına baktığımda 6'ya 12 gösteriyordu.www.technopat.net
Hocam olmadı tekrardan. BIOS'la ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
Ayni seyi soyleyen bir konu attim zaten. Gormuyorsunuz sanirim.BIOS'la ilgili sıkıntı oldugunu sanmiyorum daha demin size gosterdigim menuden islemcinin ustunde tik varsa kaldirin bir de öyle bir restart atın bakalım düzelicek mi?
Her iki türlü de yapıp res attım hocam malesef düzelmedi.BIOS'la ilgili sıkıntı oldugunu sanmiyorum daha demin size gosterdigim menuden islemcinin ustunde tik varsa kaldirin bir de öyle bir restart atın bakalım düzelicek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.