i5 13400F RTX 3060Ti sistem için oyun tavsiyesi

Cold war üzmez hocam,black ops serisine aşinaysanız ilaç gibi gelir güzel oyundur kendileri ben severek oynamıştım şahsen ve hikayeye yön vermemiz ekstra bir güzellik olmuş.MW1 de üzeceğini sanmıyorum hocam doya doya oynayın iyi eğlenceler dilerim iyi akşamlar.
Merhaba tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden, evet ben de öyle umuyorum, COD oyunları eskiden beri güzeldir aslında 2004 yıllarında çıkardıkları oyunlar bile hem grafik hem hikaye olarak iyiydi, son yıllarda çıkardıkları çok göze batıyor çok olumsuz eleştiri alıyor çünkü bence çok pahalı, online kısmını bilemem hiç oynamadığım için, belki de online olarak bakınca kesinlikle hak ediyordur, ama hikaye senaryo süreleri hep 5-6 saat sürüyor genelde özellikle MW serilerinde, Black Ops daha önce sadece 3 oynadım ve MW serisine göre çok daha uzundu, bence fiyat performans sorunu var gibi, her yıl o kadar yeni oyun yapıyorlar güzel veya kötü bilemem hiç almadım yıllardır, ama çok pahalı hepsi 1000 lira 2000 lira, sadece hikaye moduna bakarsak ortada zaten yani öyle açık dünya bir oyun da değil. Ama sonuç olarak fiyat haricinde baktığımızda güzel oyunlar tabii her zaman grafikleri iyi olurdu hikayesi iyi olurdu. Bir şey soracağım, bu yeni yaptıkları Modern Warfare 1 (1600 lira sanırım indirimsiz fiyatı) Modern Warfare 2 (1900 lira galiba) ve yeni çıkan Modern Warfare 3 (2000 lira...) bunlar senaryo olarak eski orijinal MW üçleme serisiyle aynı değil sanırım değil mi? Yani ben aynı sanıyordum çünkü aynı karakterleri görünce, ama sanırım farklı hikaye imiş sadece yeni MW 1-2-3 olarak çıktı, aynı karakterler olsa bile farklı hikayelermiş galiba.

Ne demek hocam, Allah sizden de razı olsun. Hocam hikaye kısmında haklısınız malum TR şartları oyunu olduğundan pahalı bir edere satın almamıza zorladığı için tam olarak verdiğimiz paranın ederini alamıyoruz tabii ki. Onun dışında Online tarafı Warzone ücretsiz diye biliyorum sadece belli başlı oyun modları paralı ama Warzone ücretsiz.(ayrı bir CoD oyunu, Battle Royale içerikli.)Sadede Black Ops 3 oynadıysanız mutlaka 1 ve 2'yi bir şekilde oynayın hocam böylelikle Cold War'daki bazı karakterler ile daha iyi etkileşim kurarsınız. Hocam son çıkan CoD oyunlarında ise karakterler aynı ancak hikaye durumunu bilmiyorum birbirini tamamlıyor mu vs bir bilgim yok ancak karakterler aynı diye biliyorum.

Ne demek hocam, Allah sizden de razı olsun. Hocam hikaye kısmında haklısınız malum TR şartları oyunu olduğundan pahalı bir edere satın almamıza zorladığı için tam olarak verdiğimiz paranın ederini alamıyoruz tabii ki. Onun dışında Online tarafı Warzone ücretsiz diye biliyorum sadece belli başlı oyun modları paralı ama Warzone ücretsiz.(ayrı bir CoD oyunu, Battle Royale içerikli.)Sadede Black Ops 3 oynadıysanız mutlaka 1 ve 2'yi bir şekilde oynayın hocam böylelikle Cold War'daki bazı karakterler ile daha iyi etkileşim kurarsınız. Hocam son çıkan CoD oyunlarında ise karakterler aynı ancak hikaye durumunu bilmiyorum birbirini tamamlıyor mu vs bir bilgim yok ancak karakterler aynı diye biliyorum.
Merhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim hastaydım ancak yazabiliyorum. Black Ops 3 oynamıştım evet normalde savaş oyunlarıyla ve CoD oyunlarıyla da pek ilgim yok ama onu zamanında oynamıştım, yani aslında hep eskiden oynuyordum bu tür oyunları. Ama BO3 sevmiştim hikayesi uzundu da fena değildi, BO serisinin ilk 2 oyununu da oynarım tabii sizin tavsiyeniz üzerine, hatta bildiğim kadarıyla BO2 çok popüler bir oyunmuş hem online tarafında hem hikaye olarak. Onun dışında henüz Modern Warfare yeni olanı deneyemedim. Sadece ikisi de son gün indirim olarak ve TL olarak diye ikisini de almıştım, Cold War gerçekten çok sevdim hikaye olarak, iyi ki onu almışım dedim yani. Modern Warfare ise yeni seriyi hiç bilmiyorum eski 2005 2010 yıllarında çıkan MW üçlemesini biliyorum ezbere biliyorum hatta, tek bildiğim bu yeni MW serisinde aynı karakterlerden bazıları olsa bile sanırım hikaye farklı. En azından bunu söylüyorum kendime teselli olarak, aynı hikaye değil 2007 yılında çıkan ve devam eden MW üçlemesi ile. Steam'de her şeyi böyle dolar bazlı satışta görünce hiç bir şeyi iade edesim gelmiyor hoşuma gitmeyen bir oyun olsa bile, gerçi dediğim gibi henüz denemedim MW 2019'u ama örneğin onu da bugün yarın oynarsam (henüz zaten 2 hafta olmadı) ve sevmezsem yine de iade edesim gelmiyor son olaylardan sonra, hele de böyle pahalı oyunlar olunca ve de 510 liraya almışken hiç iade etme isteğim kalmadı :D. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Merhaba geç cevap verdiğim için özür dilerim hastaydım ancak yazabiliyorum. Black Ops 3 oynamıştım evet normalde savaş oyunlarıyla ve CoD oyunlarıyla da pek ilgim yok ama onu zamanında oynamıştım, yani aslında hep eskiden oynuyordum bu tür oyunları. Ama BO3 sevmiştim hikayesi uzundu da fena değildi, bo serisinin ilk 2 oyununu da oynarım tabii sizin tavsiyeniz üzerine, hatta bildiğim kadarıyla BO2 çok popüler bir oyunmuş hem Online tarafında hem hikaye olarak. Onun dışında henüz Modern Warfare yeni olanı deneyemedim. Sadece ikisi de son gün indirim olarak ve TL olarak diye ikisini de almıştım, Cold War gerçekten çok sevdim hikaye olarak, iyi ki onu almışım dedim yani. Modern Warfare ise yeni seriyi hiç bilmiyorum eski 2005 2010 yıllarında çıkan MW üçlemesini biliyorum ezbere biliyorum hatta, tek bildiğim bu yeni MW serisinde aynı karakterlerden bazıları olsa bile sanırım hikaye farklı. En azından bunu söylüyorum kendime teselli olarak, aynı hikaye değil 2007 yılında çıkan ve devam eden MW üçlemesi ile. Steam'de her şeyi böyle dolar bazlı satışta görünce hiçbir şeyi iade edesim gelmiyor hoşuma gitmeyen bir oyun olsa bile, gerçi dediğim gibi henüz denemedim MW 2019'u ama örneğin onu da bugün yarın oynarsam (henüz zaten 2 hafta olmadı) ve sevmezsem yine de iade edesim gelmiyor son olaylardan sonra, hele de böyle pahalı oyunlar olunca ve de 510 liraya almışken hiç iade etme isteğim kalmadı :D. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Rica ederim estağfurullah ne demek. Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Mutlaka Black Ops serisinin önceki oyunlarını oynayın, pişman olmazsınız. Cold War'ı da beğenmenize sevindim. Yeni MW oyunu da üzmez bence. İade etmeyi bile düşüneceğinizi sanmıyorum.

Rica ederim estağfurullah ne demek. Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Mutlaka Black Ops serisinin önceki oyunlarını oynayın, pişman olmazsınız. Cold War'ı da beğenmenize sevindim. Yeni MW oyunu da üzmez bence. İade etmeyi bile düşüneceğinizi sanmıyorum.
Merhaba çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. O halde iade etmeye gerek yok :), bir şey daha soracağım izninizle, ben çok uzun zamandır bilgisayar tarafına Ghost Of Tsushima benzeri oyun bekliyorum veya direkt olarak bu oyunu (henüz gelmedi PC için maalesef) Wild Hearts nasıl bir oyun sizce? çok benzettim ben bu oyunu nedense ona, elbette Ghost Of Tsushima çok daha iyi görünüyor açık dünyasıyla grafikleriyle, ama bu oyun çizgisel olsa bile fena görünmedi bana. Veya varsa başka öneriniz de olur, şu an sonbahar indirimleri var hem Epic Games'te hem EA uygulamasında, Steam'de de var ama aynı oyun daha pahalıysa oradan almayı düşünmüyorum. EA veya Epic Games daha ağırlıklı kullanıyorum artık.

Merhaba çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. O halde iade etmeye gerek yok :), bir şey daha soracağım izninizle, ben çok uzun zamandır bilgisayar tarafına Ghost of Tsushima benzeri oyun bekliyorum veya direkt olarak bu oyunu (henüz gelmedi PC için maalesef) wild hearts nasıl bir oyun sizce? Çok benzettim ben bu oyunu nedense ona, elbette Ghost of Tsushima çok daha iyi görünüyor açık dünyasıyla grafikleriyle, ama bu oyun çizgisel olsa bile fena görünmedi bana. Veya varsa başka öneriniz de olur, şu an sonbahar indirimleri var hem Epic Games'te hem EA uygulamasında, Steam'de de var ama aynı oyun daha pahalıysa oradan almayı düşünmüyorum. EA veya Epic Games daha ağırlıklı kullanıyorum artık.

Horizon oynadıysanız wild hearts size oyunun aynısı gibi gelebilir, Horizon alabilirsiniz wild hearts yerine. İndirimde mi bilmiyorum tabii. Battlefield serilerini oynamadıysanız şu an tam zamanı, EA Play'de hepsi 10-20 TL arasında 2042 hariç, 2042 de 90 TL idi galiba. Şahsen ben EA Play'den Battlefield 5,2042 ve Hardline aldım. 1 bende zaten mevcut, 4 ile 3'ü de oynamıştım. Ayrıca Need for Speed serileri de çok indirimde. Ben dediğim gibi Battlefield serilerini aldım gerçekten uygundu, onun yanına Mirror's Edge 1 ve 2'yi aldım. Epic'te ise Witcher hala oynamadıysanız 100 TL bütün DLC'leri ile beraber gerçekten bedava. Onun yanında Cyberpunk + DLC 500 TL bu da kaçırılmayacak fırsat ancak benim şu an alma imkanım olmadığı için alamıyorum :( onun dışında Detroit oynamadıysanız Detroit + Witcher veya Detroit + başka bir oyun alabilirsiniz Epic'ten, hem kupon hem de 200 TL ve üzeri indirim üzerine Nays'tan alışveriş yaparsanız ucuza denk geliyor.

Horizon oynadıysanız wild hearts size oyunun aynısı gibi gelebilir, Horizon alabilirsiniz wild hearts yerine. İndirimde mi bilmiyorum tabii. Battlefield serilerini oynamadıysanız şu an tam zamanı, EA Play'de hepsi 10-20 TL arasında 2042 hariç, 2042 de 90 TL idi galiba. Şahsen ben EA Play'den Battlefield 5,2042 ve Hardline aldım. 1 bende zaten mevcut, 4 ile 3'ü de oynamıştım. Ayrıca Need for Speed serileri de çok indirimde. Ben dediğim gibi Battlefield serilerini aldım gerçekten uygundu, onun yanına Mirror's Edge 1 ve 2'yi aldım. Epic'te ise Witcher hala oynamadıysanız 100 TL bütün DLC'leri ile beraber gerçekten bedava. Onun yanında Cyberpunk + DLC 500 TL bu da kaçırılmayacak fırsat ancak benim şu an alma imkanım olmadığı için alamıyorum :( onun dışında Detroit oynamadıysanız Detroit + Witcher veya Detroit + başka bir oyun alabilirsiniz Epic'ten, hem kupon hem de 200 TL ve üzeri indirim üzerine Nays'tan alışveriş yaparsanız ucuza denk geliyor.
Merhaba değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Horizon Zero Dawn diyorsanız oynadım bitirdim evet 2020'de galiba PC'ye eklenmişti, darısı Forbidden West için, zaten ön-siparişe açmışlar bile. Normalde savaş oyunlarıyla pek aram yok midemi bulandırıyorlar artık, ama Battlefield 3-4-1-5 oynadım hepsi var 3-4 eskiden çok güzeldi halen güzel, 1-5'de çok güzel, hiç çevrimiçi çoklu oyunculu oyun oynamıyorum bu yüzden 2042 almamıştım, Hardline hiç oynamadım ama bu dönemlerde artık gerçekten pek savaş oyunları ilgimi çekmiyor rahatsız ediyor hatta. Ama yine de çok güzel oyunlar elbette. Ben en çok BF3 ve 5 sevmiştim, size de hayırlı olsun bu arada alabildiğiniz tüm oyunlar, ve daha da alabilirsiniz inşallah diyeyim. Witcher 1-2-3 paketim var ilk çıktıkları dönemlerde almıştım, 1 hiç oynamadım ama 3 oynayıp bitirdim hatta 2 tane ek paketi de vardı vampirli falan onlar da efsaneydi hepsini bitirdim, 3 bitirdikten sonra Witcher 2'ye de başlamıştım onu da oynayıp bitirmiştim ama 1 bayağı eski gelmişti onu oynayamamıştım. Cyberpunk'ta aynı şekilde 2021 yılında falan almıştım hatta indirimde 120 liraya almıştım, Phantom Liberty ek paketi geçtiğimiz aylarda çıkınca almıştım onu da hemen zam gelme korkusuyla, halen oynadığım oyun ilk dönemlerine göre çok daha iyi durumda şu an. Detroit Become Human benim bayıldığım türde bir oyun bu da var oynadım bayağı hatta aynı firmanın (Quantic Dream) Beyond Two Souls oyunu da PC'ye çıkarılmıştı onu da oynadım en sevdiğim sinematik oyun hatta bu, size de tavsiye ederim, bir de Heavy Rain vardı galiba yine aynı firmanın. Bu arada bir şey soracağım Nays çok duyuyorum bu aralar, sanırım indirim kodu gibi bir şey sağlıyor, tam olarak nedir bu acaba? Teşekkür ederim tekrardan.

Düzenleme: alamadığınız oyunlar için üzgünüm keşke böyle olmasaydı umarım gönlünüzce istediğiniz her oyunu alabilirsiniz, çok üzüldüm bu duruma.

Merhaba değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Horizon Zero Dawn diyorsanız oynadım bitirdim evet 2020'de galiba PC'ye eklenmişti, darısı forbidden West için, zaten ön-siparişe açmışlar bile. Normalde savaş oyunlarıyla pek aram yok midemi bulandırıyorlar artık, ama Battlefield 3-4-1-5 oynadım hepsi var 3-4 eskiden çok güzeldi halen güzel, 1-5'te çok güzel, hiç çevrimiçi çoklu oyunculu oyun oynamıyorum bu yüzden 2042 almamıştım, Hardline hiç oynamadım ama bu dönemlerde artık gerçekten pek savaş oyunları ilgimi çekmiyor rahatsız ediyor hatta. Ama yine de çok güzel oyunlar elbette. Ben en çok BF3 ve 5 sevmiştim, size de hayırlı olsun bu arada alabildiğiniz tüm oyunlar, ve daha da alabilirsiniz inşallah diyeyim. Witcher 1-2-3 paketim var ilk çıktıkları dönemlerde almıştım, 1 hiç oynamadım ama 3 oynayıp bitirdim hatta 2 tane ek paketi de vardı vampirli falan onlar da efsaneydi hepsini bitirdim, 3 bitirdikten sonra Witcher 2'ye de başlamıştım onu da oynayıp bitirmiştim ama 1 bayağı eski gelmişti onu oynayamamıştım. Cyberpunk'ta aynı şekilde 2021 yılında falan almıştım hatta indirimde 120 liraya almıştım, Phantom liberty ek paketi geçtiğimiz aylarda çıkınca almıştım onu da hemen zam gelme korkusuyla, halen oynadığım oyun ilk dönemlerine göre çok daha iyi durumda şu an. Detroit Become Human benim bayıldığım türde bir oyun bu da var oynadım bayağı hatta aynı firmanın (Quantic Dream) beyond Two Souls oyunu da PC'ye çıkarılmıştı onu da oynadım en sevdiğim sinematik oyun hatta bu, size de tavsiye ederim, bir de Heavy Rain vardı galiba yine aynı firmanın. Bu arada bir şey soracağım Nays çok duyuyorum bu aralar, sanırım indirim kodu gibi bir şey sağlıyor, tam olarak nedir bu acaba? Teşekkür ederim tekrardan.

Düzenleme: Alamadığınız oyunlar için üzgünüm keşke böyle olmasaydı umarım gönlünüzce istediğiniz her oyunu alabilirsiniz, çok üzüldüm bu duruma.

Selam, uyarı yediğim için geç yazıyorum kusura bakmayın. Rica ederim ne demek. Evet Zero Dawn'ı diyordum aynısı gibi biraz ben sıkılmıştım açıkçası tabii farklılıkları var yok değil ama bence alınmaz yine de siz bilirsiniz tabii. Çoklu oyun oynamıyorsanız 2042 almayın ki zaten bıktığınızı söylemişsiniz biraz da haklı olarak :D Hardline hepsinden değişik bir seridir bu arada, dedektifiz oyunda öyle bir hikaye örgüsü vardı merak ettiğim için aldım oynayacağım bende zaten pahalı bir şey değil. Teşekkür ederim şu an yaklaşık 350 liralık bir bütçem var sistem topladığımdan dolayı düşük biraz, önereceğiniz oyun varsa alabilirim. Beyond Two Souls oynadım dediğiniz kadar güzel bir oyun Detroit oynayamadım ama. Nays bir sanal kart uygulaması yanlış hatırlamıyorsam İş Bankası'nın uygulaması olması lazım. İşleyişi aynı Papara gibi. Yani şöyle, belirli kampanyaları var mesela Nays'ta Steam, Epic Games, PlayStation Store gibi yerlerden harcama yaptğınız zaman Nays kartınızla, belli bir miktarını iade ediyor size. Tabii bir sürü var hepsini sayamam burada ancak sizin yoksa mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Mesela istanbulkarta yükleme yaparken Nays'ı kullanıyorum çünkü %10 iadesi var :D

Lütfen üzülmeyin mühim bir konu değil cidden :D normalde sıkıntı olmazdı ancak sistem topladığım zamana denk geldiği için biraz sıkıştık:') teşekkür ederim ama üzmeyin kendinizi.

Selam, uyarı yediğim için geç yazıyorum kusura bakmayın. Rica ederim ne demek. Evet Zero Dawn'ı diyordum aynısı gibi biraz ben sıkılmıştım açıkçası tabii farklılıkları var yok değil ama bence alınmaz yine de siz bilirsiniz tabii. Çoklu oyun oynamıyorsanız 2042 almayın ki zaten bıktığınızı söylemişsiniz biraz da haklı olarak :D Hardline hepsinden değişik bir seridir bu arada, dedektifiz oyunda öyle bir hikaye örgüsü vardı merak ettiğim için aldım oynayacağım bende zaten pahalı bir şey değil. Teşekkür ederim şu an yaklaşık 350 liralık bir bütçem var sistem topladığımdan dolayı düşük biraz, önereceğiniz oyun varsa alabilirim. Beyond Two Souls oynadım dediğiniz kadar güzel bir oyun Detroit oynayamadım ama. Nays bir sanal kart uygulaması yanlış hatırlamıyorsam İş Bankası'nın uygulaması olması lazım. İşleyişi aynı Papara gibi. Yani şöyle, belirli kampanyaları var mesela Nays'ta Steam, Epic Games, PlayStation Store gibi yerlerden harcama yaptğınız zaman Nays kartınızla, belli bir miktarını iade ediyor size. Tabii bir sürü var hepsini sayamam burada ancak sizin yoksa mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Mesela istanbulkarta yükleme yaparken Nays'ı kullanıyorum çünkü %10 iadesi var :D

Lütfen üzülmeyin mühim bir konu değil cidden :D normalde sıkıntı olmazdı ancak sistem topladığım zamana denk geldiği için biraz sıkıştık:') teşekkür ederim ama üzmeyin kendinizi.
Merhaba, sistem topladığınız için öncelikle hayırlı olsun efem hayrını görün inşallah güzel günlerinizde kullanmanız dileğiyle. Savaş oyunlarından bıkkınlık geldiği konusunda bana hak verdiğiniz için teşekkürler, günümüze bakınca hiç iç açıcı değil zaten bir de savaş ortamları görünce iyice gidiyor kafa. Bu aralar en çok oynadığım oyunları size yazayım ilginizi çeken olursa mutlaka tavsiye edeceğim oyunlar, siz de ne tür oyunlar baktığınızı söylerseniz daha iyi önerebilirim ben de. Bright Memory ve Bright Memory İnfinite öneririm sanırım tek 1 kişi tarafından kurgulanmış dizayn edilmiş daha düşük bütçeli çok üst düzey bir oyun, şahsen ben çok beğenmiştim çok farklı türlerde combat mekanikleri var hem yakın dövüş hem uzak dövüş bayağı akıcı hızlı bir oyun ve çok zor değil ve oyunda RTX desteği bile var bütçesine baktığımızda oyunun gayet güzel grafikleri var. Eskiden bu türü hiç oynamamış biri olarak çok fazla olumlu yorumlar gördüğüm için yeni yeni bir kaç haftadır başladığım bir oyun türü var Shadow Tactics: Blades of the Shogun, normalde izometrik bakış açısı oyunları gerçekten sevmiyorum, genelde W-A-S-D değilse sevemiyorum oyunları ama bu firmanın bu gizlilik strateji oyunlarına aşina oldum, yine aynı firmanın Desperados serisi (en yenisi 3) ve yeni bu yıl çıkan Shadow Gambit: The Cursed Crew oyunu da var hepsi aynı mantık ve çok akıcı bir oyun bunlar da, ayrıca firma sağ olsun her oyununda Türkçe dil desteği de veriyor. Bu tür eskiden beri varmış ben bilmiyordum. Oyunda birden fazla karakterimiz var istediğimiz an istediğimiz karaktere geçip onu yönetiyoruz ve düşman bölgelerine sızıyoruz gizlilik her şey, dümdüz karşı karşıya çatışma yapamıyoruz, her karakterin apayrı kendine has özellikleri var bunların her biri mutlaka kullanılmayı gerektiriyor. Örneğin bir karakter ağır abi dediğimiz tank tarzında güçlü ama atik seri olmayan türde karakterler, örneğin birden fazla düşmanı tek başına öldürebilir güçte, veya tam tersine çok hızlı çevik karakterler var etrafa tuzaklar kurup düşmanları o tuzaklara çekerek öldürmek uzaktan suikast yapmak çatılara çıkıp oradan gizlice ilerlemek, veya sadece uzaktan vurabilen silahlı karakterler gibi, hepsini aynı anda yönetebiliyoruz birini bir yere diğerlerini başka yerlere götürüp kendi stratejimizi taktiğimizi uygulayarak gerçek zamanlı akıcı bir oyun. Oyunu oynarken özellikle kill almadan hemen önce veya riskli olduğunu düşündüğümüz herhangi bir hamle yapmadan önce hızlı kayıt alarak oyunu tam o saniyede kayıt edebiliyoruz ve sık sık son kayda geri dönmeyi gerektiren bir oyun bunlar. Shadow Gambit yeni çıktığı için pahalı ama diğer iki oyun özellikle Shadow Tactics çok uygun fiyatı vardı diye hatırlıyorum. Eğer hoşunuza giderse çok tavsiye ederim. Portal 2 tarzı oyunları seviyorsanız yine yeni keşfettiğim hatta geçen haftalarda Epic Games'te ücretsiz verilen bir oyun var Q.U.B.E 2, ben şansa ücretsiz yakaladım bu oyunu ve oynayıp bitirdim bir kaç günde, mantık aynı Portal 2 gibi ama bence alışmak daha zor çünkü sadece etrafta Portal geçitleri açıp bulmaca çözmek gibi değil çünkü 3 farklı özelliği var silahımızın, biraz daha karmaşık ama temelde aynı mantık eğlenceli bir oyun ve fiyatı da uygun diye biliyorum Epic'te. Siz yine isterseniz ne tür oyunlar aradığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim, isterseniz AAA oyunlar da önerebilirim yine uygun fiyatlı oyunlar da var. Nays bilgilendirmesi için çok teşekkür ederim ben bilmiyordum bunu evet kesinlikle bu sistemi kullanacağım, programsa artık indireceğim veya web sitesi ise ona göre bakacağım. Tekrar teşekkürler :D.

Merhaba, sistem topladığınız için öncelikle hayırlı olsun efendim hayrını görün inşallah güzel günlerinizde kullanmanız dileğiyle. Savaş oyunlarından bıkkınlık geldiği konusunda bana hak verdiğiniz için teşekkürler, günümüze bakınca hiç iç açıcı değil zaten bir de savaş ortamları görünce iyice gidiyor kafa. Bu aralar en çok oynadığım oyunları size yazayım ilginizi çeken olursa mutlaka tavsiye edeceğim oyunlar, siz de ne tür oyunlar baktığınızı söylerseniz daha iyi önerebilirim ben de. Bright Memory ve bright Memory infinite öneririm sanırım tek 1 kişi tarafından kurgulanmış dizayn edilmiş daha düşük bütçeli çok üst düzey bir oyun, şahsen ben çok beğenmiştim çok farklı türlerde combat mekanikleri var hem yakın dövüş hem uzak dövüş bayağı akıcı hızlı bir oyun ve çok zor değil ve oyunda RTX desteği bile var bütçesine baktığımızda oyunun gayet güzel grafikleri var. Eskiden bu türü hiç oynamamış biri olarak çok fazla olumlu yorumlar gördüğüm için yeni yeni birkaç haftadır başladığım bir oyun türü var Shadow tactics: Blades of the shogun, normalde izometrik bakış açısı oyunları gerçekten sevmiyorum, genelde W-a-s-D değilse sevemiyorum oyunları ama bu firmanın bu gizlilik strateji oyunlarına aşina oldum, yine aynı firmanın desperados serisi (en yenisi 3) ve yeni bu yıl çıkan Shadow gambit: The cursed Crew oyunu da var hepsi aynı mantık ve çok akıcı bir oyun bunlar da, ayrıca firma sağ olsun her oyununda Türkçe dil desteği de veriyor. Bu tür eskiden beri varmış ben bilmiyordum. Oyunda birden fazla karakterimiz var istediğimiz an istediğimiz karaktere geçip onu yönetiyoruz ve düşman bölgelerine sızıyoruz gizlilik her şey, dümdüz karşı karşıya çatışma yapamıyoruz, her karakterin apayrı kendine has özellikleri var bunların her biri mutlaka kullanılmayı gerektiriyor. Örneğin bir karakter ağır abi dediğimiz tank tarzında güçlü ama atik seri olmayan türde karakterler, örneğin birden fazla düşmanı tek başına öldürebilir güçte, veya tam tersine çok hızlı çevik karakterler var etrafa tuzaklar kurup düşmanları o tuzaklara çekerek öldürmek uzaktan suikast yapmak çatılara çıkıp oradan gizlice ilerlemek, veya sadece uzaktan vurabilen silahlı karakterler gibi, hepsini aynı anda yönetebiliyoruz birini bir yere diğerlerini başka yerlere götürüp kendi stratejimizi taktiğimizi uygulayarak gerçek zamanlı akıcı bir oyun. Oyunu oynarken özellikle kill almadan hemen önce veya riskli olduğunu düşündüğümüz herhangi bir hamle yapmadan önce hızlı kayıt alarak oyunu tam o saniyede kayıt edebiliyoruz ve sık sık son kayda geri dönmeyi gerektiren bir oyun bunlar. Shadow gambit yeni çıktığı için pahalı ama diğer iki oyun özellikle Shadow tactics çok uygun fiyatı vardı diye hatırlıyorum. Eğer hoşunuza giderse çok tavsiye ederim. Portal 2 tarzı oyunları seviyorsanız yine yeni keşfettiğim hatta geçen haftalarda Epic Games'te ücretsiz verilen bir oyun var Q. U. B. E 2, ben şansa ücretsiz yakaladım bu oyunu ve oynayıp bitirdim birkaç günde, mantık aynı Portal 2 gibi ama bence alışmak daha zor çünkü sadece etrafta portal geçitleri açıp bulmaca çözmek gibi değil çünkü 3 farklı özelliği var silahımızın, biraz daha karmaşık ama temelde aynı mantık eğlenceli bir oyun ve fiyatı da uygun diye biliyorum Epic'te. Siz yine isterseniz ne tür oyunlar aradığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim, isterseniz AAA oyunlar da önerebilirim yine uygun fiyatlı oyunlar da var. Nays bilgilendirmesi için çok teşekkür ederim ben bilmiyordum bunu evet kesinlikle bu sistemi kullanacağım, programsa artık indireceğim veya web sitesi ise ona göre bakacağım. Tekrar teşekkürler :D.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, çok sağ olun. Savaş oyunları genelde tekrar eden oyunlar bu yüzden sıkılmanız gayet normal. Ya benim oyun zevkim aslında çok karışık, her türden oyunu oynamışlığım var genel olarak sorarsanız rekabetçi oyunları seviyorum ancak onun dışında hikayeli oyunları da oynuyorum mesela Disco Elysium gibi. Bu arada Disco Elysium'u denemediyseniz deneyin gerçekten müthiş bir oyun. Onun gibi bir oyun daha var Gamedec diye, bu da gayet güzel ikisini de deneyin bence. Dediğiniz oyunlara baktım daha önce bu türde çok fazla oyun oynamadım bir ara Jahrein'in oynadığı bir oyun vardı ona benziyor gibi, onu beğenmiştim bunları da beğenirim herhalde. Oyun önerileriniz için teşekkür ederim gerçekten iyi oldu bunlar çok sağ olun. AAA olarak sanırım öncelikle Detroit oynayacağım, RDR2 var arkadaşın hesabından oynayacağım, bir de Death Stranding var bende onu deneyeceğim varsa önerileriniz dinlemek isterim. Nays'ı telefonunuza indirebilirsiniz, hesap açtıktan sonra onaylama süreci var 10 dakikalık müşteri hizmetlerine bağlanacaksınız kısa sürüyor zaten. Banka hesabı açıyormuşsunuz gibi düşünün. Kesinlikle değer, mutlaka olsun Nays'ınız. Zaten sanal bir kart, fiziksel olarak gelmiyor bir şey. Rica ederim ne demek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı