i5 13400F sisteme kasa ve PSU önerisi

togir

Zeptopat
Daha fazla  
Donanım.
Ekran kartı -RTX 3060 TUF Gaming 12 GB.
İşlemci -Intel Core i5 13400F.
Anakart -MSI Pro Z690-A Wi-Fi DDR4.
RAM -Corsair Vengeance RGB Pro 2x16 GB 3600MHz.
SSD -Samsung 980 Pro 1TB.

Kasa ve PSU için 9K bütçe var.
kasa rengi beyaz olursa güzell olurr

Son düzenleme:
Donanım.
Ekran kartı -RTX 3060 TUF Gaming 12 GB.
İşlemci -Intel Core i5 13400F.
Anakart -MSI Pro Z690-A Wi-Fi DDR4.
RAM -Corsair Vengeance RGB Pro 2x16 GB 3600MHz.
SSD -Samsung 980 Pro 1TB.

Kasa ve PSU için 9K bütçe var.

Kasa olarak bunu kullanıyorum çok mennunum.
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe güç kaynağı olarak aynı şekilde bu var hiçbir eletrik kesintisinde sorun yaşamadım zaten FSP kendini kanıtlamış bir markadır.

eyv reiss

Vent
Vento Asus'un. FSP'ye laf yok zaten.

Pardon hocam beyaz dediğinizi görmemişim siz kasa önerimi boş verin PSU'ya bakın.

Diğer bir seçenek olarak bu var ama modüler değil. Sağlam PSU'dur 750W versiyonunu kullanıyorum.

Pardon hocam beyaz dediğinizi görmemişim siz kasa önerimi boş verin PSU'ya bakın.
valla hiç fark etmez rengi beyaz dediğime bakma

Hocam araştırdımda marka olarak TUF Gaming PSU önerir misin rica etsem hiç bir bileşenden anlamıyorumda

Son düzenleme:
valla hiç fark etmez rengi beyaz dediğime bakma

Hocam araştırdımda marka olarak TUF Gaming PSU önerir misin rica etsem hiç bir bileşenden anlamıyorumda
Kalitelidir ama sırf TUF diye Bronze sertifikalı ve modüler olmayan bir PSU'ya o kadar para vermeyin. Attığım modeller sorunsuz ve sağlam modellerdir. Fiyatları da gayet iyi.

Kalitelidir ama sırf TUF diye Bronze sertifikalı ve modüler olmayan bir PSU'ya o kadar para vermeyin. Attığım modeller sorunsuz ve sağlam modellerdir. Fiyatları da gayet iyi.
bilmiyorum tanıdıklarım tuf psu öneriyor

sen önerseydin tuf tan hangi psuyu önerirdin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…