Donanım.
Ekran kartı -RTX 3060 TUF Gaming 12 GB.
İşlemci -Intel Core i5 13400F.
Anakart -MSI Pro Z690-A Wi-Fi DDR4.
RAM -Corsair Vengeance RGB Pro 2x16 GB 3600MHz.
SSD -Samsung 980 Pro 1TB.
Kasa ve PSU için 9K bütçe var.
eyv reissKasa olarak bunu kullanıyorum çok mennunum.VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN, Temperli Cam Gaming Kasa
Kullanıcı dostu için USB kontrol paneli ve üstte güç düğmesi, üst / alt toz önleyici mesh kapak dahil, ön panelde 3 adet merkezi aydınlatmalı 12cm RGB fan.www.gaming.gen.tr
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe güç kaynağı olarak aynı şekilde bu var hiçbir eletrik kesintisinde sorun yaşamadım zaten FSP kendini kanıtlamış bir markadır.
Vento Asus'un. FSP'ye laf yok zaten.Kasa olarak bunu kullanıyorum çok mennunum.VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN, Temperli Cam Gaming Kasa
Kullanıcı dostu için USB kontrol paneli ve üstte güç düğmesi, üst / alt toz önleyici mesh kapak dahil, ön panelde 3 adet merkezi aydınlatmalı 12cm RGB fan.www.gaming.gen.tr
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe güç kaynağı olarak aynı şekilde bu var hiçbir eletrik kesintisinde sorun yaşamadım zaten FSP kendini kanıtlamış bir markadır.
Kasa olarak bunu kullanıyorum çok mennunum.VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN, Temperli Cam Gaming Kasa
valla hiç fark etmez rengi beyaz dediğime bakmaPardon hocam beyaz dediğinizi görmemişim siz kasa önerimi boş verin PSU'ya bakın.
Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair RMX White Series RM750X CP-9020187-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RMX White Series RM750X CP-9020187-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RMX White Series RM750X CP-9020187-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.911,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Diğer bir seçenek olarak bu var ama modüler değil. Sağlam PSU'dur 750W versiyonunu kullanıyorum.
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.798,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kalitelidir ama sırf TUF diye Bronze sertifikalı ve modüler olmayan bir PSU'ya o kadar para vermeyin. Attığım modeller sorunsuz ve sağlam modellerdir. Fiyatları da gayet iyi.valla hiç fark etmez rengi beyaz dediğime bakma
Hocam araştırdımda marka olarak TUF Gaming PSU önerir misin rica etsem hiç bir bileşenden anlamıyorumda
Hocam araştırdımda marka olarak TUF Gaming PSU önerir misin rica etsem hiç bir bileşenden anlamıyorumdaPardon hocam beyaz dediğinizi görmemişim siz kasa önerimi boş verin PSU'ya bakın.
bilmiyorum tanıdıklarım tuf psu öneriyorKalitelidir ama sırf TUF diye Bronze sertifikalı ve modüler olmayan bir PSU'ya o kadar para vermeyin. Attığım modeller sorunsuz ve sağlam modellerdir. Fiyatları da gayet iyi.
sen önerseydin tuf tan hangi psuyu önerirdinKalitelidir ama sırf TUF diye Bronze sertifikalı ve modüler olmayan bir PSU'ya o kadar para vermeyin. Attığım modeller sorunsuz ve sağlam modellerdir. Fiyatları da gayet iyi.