Siz oyunlarda kaç derece görüyorsunuz ?Bilgisayarın altı boş kalacak şekilde yükseltin hocam. Plastik sogutucu hatta sogutucu kullanıyorsanız hiç kullanmayın. Sadece yükseltici yeterli. 96 Derece'de çok yüksek bir değer değil o işlemci ve PC icin. Zaten sabit degildir arada bir çıkıyordur. Ben de aynı bilgisayarı kullanıyorum. En kötü ihtimal fan ayarını Max'e çekebilirsiniz Omen Hub'da.
İade etmeli miyim?Bilgisayarın altı boş kalacak şekilde yükseltin hocam. Plastik sogutucu hatta sogutucu kullanıyorsanız hiç kullanmayın. Sadece yükseltici yeterli. 96 Derece'de çok yüksek bir değer değil o işlemci ve PC icin. Zaten sabit degildir arada bir çıkıyordur. Ben de aynı bilgisayarı kullanıyorum. En kötü ihtimal fan ayarını Max'e çekebilirsiniz Omen Hub'da.
Daha yeni aldım.İlk açtığımda sıcaklık 45-50 ydi. Hp nin kendi uygulamasından bios güncellemesi yaptım.Ondan sonra 59-61 derecede kalmıştı Chrome Steam fln açıktı.Birazdan boşta sıcaklığına bakacağım.Anormal. Boşta sıcaklığı ne? Fanlar dönüyor mu? Kasa macun temiz mi?
Sıcaklıklar sağlıklı değil. Garanti veya iadeye gönderin.İade etmeli miyim?
Teşekkürler.Sıcaklıklar sağlıklı değil. Garanti veya iadeye gönderin.
Bios güncellemesi sıkıntılı falan olabilir mi?Sıcaklıklar sağlıklı değil. Garanti veya iadeye gönderin.
Siz oyunlarda kaç derece görüyorsunuz?
İade etmeli miyim?
Daha yeni aldım. İlk açtığımda sıcaklık 45-50 ydi. HP'nin kendi uygulamasından BIOS güncellemesi yaptım. Ondan sonra 59-61 derecede kalmıştı Chrome Steam falan açıktı. Birazdan boşta sıcaklığına bakacağım.
masanın üstünde kullanıyorum. Herhangi bir yükseltici yok valorantta cpu 78-82 derece arsında geziyor.Ayrıca 200-250 fps arası alıyorum biraz düşük sanki. Cinebench r23 testini 5 dakika yaptım en fazla 85 derece gördü. Fanlar turbodayken titreşim hissediyorum sizde öyle bir şey var mı? son olarak ta yaptığınız bütün ayarları atar mısınız ? Nvidia denetim masası vs.Hocam boştayken 45-55 arası gidip geliyor. Oyunlarda da sadece CS:GO ve LoL oynuyorum öyle cok agır ya da Ultra vs oynadıgım bir oyun yok. En yüksek gördügüm derece saatlerce CS:GO oynadıktann sonra CPU 80 85 arası gördüm. Bazen de boştayken bile cok saniyelik anlık 60 70e fırladıgı oluyor. Ama anlık böyle. Ki ben Omen Hub'un cok verimli calıştıgını düşünmüyorum. Sıcaklık takibini başka programdan yapmanızı öneririm. Garantilik bir durum da oldugunu sanmıyorum. İade edip başka model bakmanızı da önermem bu bantta en iyi sogutma sistemine sahip bilgisayardır kendisi. Araştırarak görebilirsiniz. (fabrika cıkışlı sıkıntılıysa degişim talep edilebilir tabii). Birkaç stres testi yapıp yüklerseniz kendiminkiyle karşılaştırıp size yardımcı olabilirim. Ben de yeni aldım daha 1 hafta oldu. Ek olarak PC konumunu merak ediyorum. Sogutucu ya da yükseltici kullanıyor musunuz? Bilgisayar direkt masaya ya da bir şeye temas ediyor mu?
Masanın üstünde kullanıyorum. Herhangi bir yükseltici yok Valorant'ta CPU 78-82 derece arsında geziyor. Ayrıca 200-250 FPS arası alıyorum biraz düşük sanki. Cinebench R23 testini 5 dakika yaptım en fazla 85 derece gördü. Fanlar Turbo'dayken titreşim hissediyorum sizde öyle bir şey var mı? Son olarak da yaptığınız bütün ayarları atar mısınız? NVIDIA Denetim Masası vs.
Siz herhangi bir soğutucu desteklik vs. kullanıyor musunuz?
Şu an sadece arkada oyun yüklerken 2.5 GHz de çalışıyor ve 55-58 derce arasında sizde nasıl?
Yeni ekran kartı güncellemesi geldi ve PUBG yüksek, Ultra ayarlarda CPU 75 derece.
FPS ise 90-100 arası.