i5-13500H işlemci PUBG'de 96 dereceye ulaşıyor

Ayarlarda yüksek performans yaptım ama denetim masasında sadece dengeli seçeneği var o konuda yardım edebilirsiniz.
PC yükseltici linkini atabilirsiniz.

Tekrardan merhaba, JACOS Hocafone Laptop Ve Tablet Stand Ayaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol yükseltici bu. Hocam kılıfı falan da var taşımaya uygun ve minimal.

CMD'yi yönetici olarak calıştırıp.
powercfg -setactive 8C5E7FDA-E8BF-4A96-9A85-A6E23A8C635C
Bu kodu yazarsanız PC'nin yüksek performans moduna gectigini güc yönetiminden görebilirsiniz hocam. Başka yardımcı olabilecegim bir şey varsa memnuniyetle.

Her şey için teşekkürler hocam.

Her şey için teşekkürler hocam.

Rica ederim hocam. Kullanımda iyi ya da kötü bir değişiklik oldu mu belirtirseniz sevinirim birkaç saat kullandıktan sonra. Ona göre hala sıkıntı varsa başka cözüm yollarına bakabiliriz.

Bu arada Windows 11 mi kullanıyorsunuz?

Rica ederim hocam. Kullanımda iyi ya da kötü bir değişiklik oldu mu belirtirseniz sevinirim birkaç saat kullandıktan sonra. Ona göre hala sıkıntı varsa başka cözüm yollarına bakabiliriz.

Bu arada Windows 11 mi kullanıyorsunuz?
Evet win 11 kullanıyorum. Şuan rdr 2 yüklüyorum onla beraber testi yaparım o zaman da size belirtirim .

Evet Windows 11 kullanıyorum. Şu an RDR 2 yüklüyorum onunla beraber testi yaparım o zaman da size belirtirim.

İlk 2 gün W11 kullanmıştım. Sonra Windows 10'a döndüm. Şu an daha çok performans aldıgımı cok net görüyorum. Denemenizi öneririm.

Valorantta hala 200 fps alıyorum işlemci 80 derece anormal değil mi?

Valorant'ta hala 200 FPS alıyorum işlemci 80 derece anormal değil mi?

Hocam bugün sizin icin Valorant indirip değerlere bakacagım. Ayarlarınızı söyleyin aynısını uygulayalım( oyun içi)

Hocam bugün sizin icin Valorant indirip değerlere bakacagım. Ayarlarınızı söyleyin aynısını uygulayalım( oyun içi)

Hocam ek olarak donanım GPU hızlandırmasına Valorant ekleyip RTX 4050 kartı kullanmaya zorlar mısınız? Dahili birimi kullanıyor olabilirsiniz.

Hocam ek olarak donanım GPU hızlandırmasına Valorant ekleyip RTX 4050 kartı kullanmaya zorlar mısınız? Dahili birimi kullanıyor olabilirsiniz.
Hepsi yüksekte.Dediğiniz ayarı yaptım hala aynı. Rdr testini de yaptım ultra ayarlarda dlss denge ortalama 71 FPS.Bir de fanlar turbodayken elimde titreşim hissediyorum sizde oluyor mu?

Valorantta gpu kullanımı %60 civarı bu arada.

CPU %30-40

Hocam bir de cinebench r23 test sonuçlarını atar mısınız?

Son düzenleme:
Hepsi yüksekte. Dediğiniz ayarı yaptım hala aynı. RDR testini de yaptım Ultra ayarlarda DLSS denge ortalama 71 FPS. Bir de fanlar Turbo'dayken elimde titreşim hissediyorum sizde oluyor mu?

Valorant'ta GPU kullanımı %60 civarı bu arada.

CPU %30-40

Hocam bir de Cinebench R23 test sonuçlarını atar mısınız?

Hocam size nereden ulaşabilirim? PC'me baglanıp testleri yapabiliriz. Ya da ben sizinkine baglanıp ayarları yapabilirim.

Hocam size nereden ulaşabilirim? PC'me baglanıp testleri yapabiliriz. Ya da ben sizinkine baglanıp ayarları yapabilirim.
Hocam siz testleri yapıp atar mısınız? Cinebench testi bir de valorant FPS .

Yapacağınız ayarları söylerseniz ben kendimde yapabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı