Çözüldü i5 13500H ve RTX 4050 laptop Valorant oynarken kendine reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
RAM
8Gb samsung ram
Ekran kartı
Nvidia RTX 4050 6GB
İşlemci
İntel i5 13500H
Bu sorunu sadece Valorant oynarken yaşıyorum. İlk maç bitiyor ve ikinci maçın 3.-4. turu gibi bilgisayar kendine reset atıyor.
Laptop kullanıyorum, laptopun özellikleri:
Intel i5 13500H.
RTX 4050 6 GB.
8 GB RAM.
2 tane 500GB Micron 3400 mtfdkBA512TFH SSD.
Reset atma sorunu sıcaklıktan olmuyor gibi duruyor. İşlemci 90 dereceyi geçmiyor ve ekran kartıda 80 derecelerde takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek sıcaklıktan olsaydı sadece kapanırdı, tekrar başlamazdı. Acaba bellekten kaynaklı olabilir mi? Oyunun özelliklerini bilmiyorum ancak 8 GB günümüz için biraz az olabilir.

Laptopu eğer performans modunda kullanıyorsan, dengeli ve aşağısı bir moda düşür ve öyle oyna bir kaç sefer. Güç hatası ile de sıkıntı çıkartıyor olabilir.

Laptopu eğer performans modunda kullanıyorsan, dengeli ve aşağısı bir moda düşür ve öyle oyna birkaç sefer. Güç hatası ile de sıkıntı çıkartıyor olabilir.

Laptopun uygulamasından mı yapayım bunu yoksa güç planı kısmından mı?

Olay görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatasını gördüm bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
5 tane var.

Bugün kendine yine reset attı ama bu sefer daha kısa bir sürede attı bunu nasıl çözeceğim ben?

Windows Defender > giriş > cihaz güvenliği >çekirdek yalıtım > bellek bütünlüğü'nü kapatın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…