i5 13600K + RTX 3070 sistem nasıldır?

PLXLİTE

Zeptopat
Daha fazla  
Sistemim sizce uyumlu mudur? Maksimum 30k monitor dahili küsuratla veya 1-2 bin fazla olabilir şu anlık düşündüğüm sistem bu:

İşlemci: i5 13600K.
Ekran kartı: RTX 3070 8 GB 256 bit.
SSD: Kingston 1TB M.2
RAM: Hisvision U10 8 GB 3200MHz DDR4 CL16(8x2)
Monitor: Casper Excalibur 200Hz 1ms.
Kasa: Antec nx 410.

Kasa ve monitor dışında hepsinden eminim sizin fikirleriniz bilip de almak istiyorum. Ustaca bilen birisi varsa söyleyebilir mi? Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye göre pek mantıklı sistem değil o yüzden bunlara bakın.

Bu bütçeye göre pek mantıklı sistem değil o yüzden bunlara bakın.
dediğiniz sistem güzel ama bu alacağımız son bilgisayar olduğu için işlemciyide yüksek tutmam gerekiyor 5600 de iyi bir işlemci ama ben bu bilgisayarı hem oyun programlamak ve oyun oynamak için alıyorum ama yinede belki önerdiğiniz sistemin işlemcisini yükseltip alabilirim tavsiyeniz için sağolun

Dediğiniz sistem güzel ama bu alacağımız son bilgisayar olduğu için işlemciyide yüksek tutmam gerekiyor 5600 de iyi bir işlemci ama ben bu bilgisayarı hem oyun programlamak ve oyun oynamak için alıyorum ama yine de belki önerdiğiniz sistemin işlemcisini yükseltip alabilirim tavsiyeniz için sağ olun

5600 yine uzun süre götürebilecek bir işlemci hocam en kötü 1-2 sene sonra satıp en az 5700X'e falann geçersiniz.

Dediğiniz sistem güzel ama bu alacağımız son bilgisayar olduğu için işlemciyide yüksek tutmam gerekiyor 5600 de iyi bir işlemci ama ben bu bilgisayarı hem oyun programlamak ve oyun oynamak için alıyorum ama yine de belki önerdiğiniz sistemin işlemcisini yükseltip alabilirim tavsiyeniz için sağ olun

3070 Ti'lı olarak bunu al o zaman 1-2 seneye 13600k/13700 gibi bir şey takarsın.
13400f li şelikle 3080 li halini 28800 e gelir 4400 e üstteki monitör ile dediğin fiyata gelir.

5600 yine uzun süre götürebilecek bir işlemci hocam en kötü 1-2 sene sonra satıp en az 5700X'e falann geçersiniz.
bakın işte 1-2 sene sonra satıp yenisini alamam sorunda burada yanni 14 yaşındayım 15K fln ben biriktirdim ailem bu işlerden anlamaz ondan dolayı 1 sene sonra yenisini istersin fln dersin diye almıyorlardı bende anlaşma yaptım yazın alınacak biriktirmeye devam ediyorum sadece sistemi şimdiden kurucam ki yaz geldiğindede 1-2 hafta uğraşmayayım

bakın işte 1-2 sene sonra satıp yenisini alamam sorunda burada yanni 14 yaşındayım 15K fln ben biriktirdim ailem bu işlerden anlamaz ondan dolayı 1 sene sonra yenisini istersin fln dersin diye almıyorlardı bende anlaşma yaptım yazın alınacak biriktirmeye devam ediyorum sadece sistemi şimdiden kurucam ki yaz geldiğindede 1-2 hafta uğraşmayayım
Hocam yaza daha aylar var. Ayrıca ülkemizin malum durumunu biliyorsunuz. Yaza kadar kim bilir kura ne olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı