i5 13600K sistem yükseltme önerisi

1.3 Multijet

Centipat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
İşlemci: Intel Core i5-13600K

Anakart: MSI Pro B760M-A Wi-Fi

Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6800 (daha almadım, alacağım)

RAM: Kingston Beast RGB 32 GB 5600MHz CL36 DDR5.

SSD: Kingston NV3 1TB M.2 NVMe.

Güç kaynağı: Corsair CX750 750W 80+ Bronze.

Kasa: Gamerbooster GB- M206b.

İşlemci soğutucusu: Gametech Hydra 120mm.

Selam yeni sistem dizdim, yazdan sonra ufaktan yükseltmeye başlamayı düşünüyorum (özellikle depolama konusunda), tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler 😊.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer köklü bir değişikliğe gideceksen AMD'ye doğru kaymanı tavsiye ederim anakart masrafı yapmayacaksan benim gibi 14900KF + 360mm sıvı soğutucu çak geç.
Hocam Z serisi anakartla arasında çok bir fark yoktu ama gerek duymadım, zira bu bile beni yıllarca götürecek bir anakart olduğunu düşünüyorum, işlemci konusunda gayet memnunum, ama sıvı soğutmayı RGB den ötürü sevemiyorum çünki Rainbow değişmiyor, onu. Dışında soğutması gayet iyi, bide dış kasayı değiştirmeyi düşünüyorum, onerebileceginiz kasa varmıdır?

Hocam Z serisi anakartla arasında çok bir fark yoktu ama gerek duymadım, zira bu bile beni yıllarca götürecek bir anakart olduğunu düşünüyorum, işlemci konusunda gayet memnunum, ama sıvı soğutmayı RGB'den ötürü sevemiyorum çünkü Rainbow değişmiyor, onu. Dışında soğutması gayet iyi, bir de dış kasayı değiştirmeyi düşünüyorum, onerebileceginiz kasa var mıdır?

Kasa konusu çok ucu açık bir konu hocam mesela akvaryum kasa mı istiyorsunuz Tower mı? Veya RGB'den ölsün bitsin mi istiyorsunuz yoksa NZXT gibi daha sade mi?

Kasa konusu çok ucu açık bir konu hocam mesela akvaryum kasa mı istiyorsunuz Tower mı? Veya RGB'den ölsün bitsin mi istiyorsunuz yoksa NZXT gibi daha sade mi?
Hocam nzxt h9 gibi olan kasalar çok hoşuma gidiyor, görüntüsü sade ve şık olsun istiyorum, RGB olarak sadece beyaz kullanıyorum, siyah kasa- beyaz RGB çok hoşuma gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı