i5 13600KF vs i5 14600KF

Bütçe
100

Mrc0

Centipat
Daha fazla  
Bugün ki indirimler de i5 13600KF'ya da i5 14600KF satılırsa almak istiyorum. Sizce bu iki işlemci arasında değecek bir fark var mı? B760 TUF DDR4 anakartım var işlemciye otomatik OC yapabilir mi bu anakart? Eğer yapabiliyorsa bu anakart serisi k ibareli işlemci alabilirim duruma göre. Ekran kartı da 4070 Ti Super sizce iyi bir ikili olurlar mı? Zamanı gelince AM5 sokete de geçerim bir gün.

4% oranında bi fark var i5-12600FK %4 Daha iyi.
Yeni çıkmış bir işlemci diye 14600kf düşünüyorum. Aralarında çok bir fark yoktur diye zannediyordum ama 14600kf'nin eski olmasına rağmen daha iyi olması şaşırtıcı. 14. Nesil problemli diye biliyorum ama düşük TDP değerli bu seri de yoktur tahminimce?

Yeni çıkmış bir işlemci diye 14600kf düşünüyorum. Aralarında çok bir fark yoktur diye zannediyordum ama 14600kf'nin eski olmasına rağmen daha iyi olması şaşırtıcı. 14. Nesil problemli diye biliyorum ama düşük TDP değerli bu seri de yoktur tahminimce?
(12600kf'in) yanlış yazmışım.

Ana

Anakartım otomatik OC yapabilir mi işlemciye bu konuda bir bilginiz mi var mı hocam? Gelecekte am5 sokete geçmeyi düşündüğüm için K ve KF farketmez hangisi ucuzsa onu alırım düşüncesindeyim
Otomatik OC hakkında bilgim yok ama OC yapabilen bir anakart. Elinizdekileri satıp şimdi niye geçmiyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı