i5-14400F işlemci için soğutucu önerisi

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunlarda 80+ derece görüyor, ben bu stresle yaşatırsam bu işlemci dayanmaz. 2000 TL altı soğutucu önerir misiniz? Sıvı soğutucu olursa daha iyi olur.
Kasam: Thermaltake S200 TG

Arkadaşlar oyunlarda 80+ derece görüyor, ben bu stresle yaşatırsam bu işlemci dayanmaz. 2000 TL altı soğutucu önerir misiniz? Sıvı soğutucu olursa daha iyi olur.

2000TL'ye alacağın sıvı soğutmadan hayır gelmez hocam.

Hocam takarken anakartı çıkarmama gerek var mı?
bide anakartım MSI PRO H610M-E
Gerek olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam anakarta RAM'lara sıkıntı çıkarır mı?
Kasanız 166 mm’ye kadar hava soğutucu desteği var. Eğer RAM'leriniz çok yüksek profilli değilse, işlemci soğutucusunun fanını biraz yukarı alarak uyumu sağlayabilirsiniz. RAM modelinizi belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim.
Alternatif olarak, fanı RAM’lere denk gelen kısımdan çıkarıp kasanın egzoz fan kısmına monte edebilirsiniz. Yani olmaması çok zor.

Kasanız 166 Mm'ye kadar hava soğutucu desteği var. Eğer RAM'leriniz çok yüksek profilli değilse, işlemci soğutucusunun fanını biraz yukarı alarak uyumu sağlayabilirsiniz. RAM modelinizi belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim.
Alternatif olarak, fanı RAM'lere denk gelen kısımdan çıkarıp kasanın egzoz fan kısmına monte edebilirsiniz. Yani olmaması çok zor.

RAM'larım XPG Lancher Blade

Soğutur soğutmasınada fan sesinden durulmaz.

Kulaklık takıyorumda onladamı duyarım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı