S4nt1el Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:00 #11 Burak Karabal dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr O zaman bunu alın. Ya da ışıksız istersen diğerini al. Takma işlemini vatan ücreti dahilinde yapabilir emin olamayız. Genişletmek için tıkla... Evde kendim yapmaya korkuyorum o yüzden yapan bir tanıdık bulmaya çalışacağım herhalde ışıksız versiyonu almayı düşünüyorum sağolun hocam lavanta dedi: Bu oyunlarla ilgim ve bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun tekrardan her şey için
Burak Karabal dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr O zaman bunu alın. Ya da ışıksız istersen diğerini al. Takma işlemini vatan ücreti dahilinde yapabilir emin olamayız. Genişletmek için tıkla... Evde kendim yapmaya korkuyorum o yüzden yapan bir tanıdık bulmaya çalışacağım herhalde ışıksız versiyonu almayı düşünüyorum sağolun hocam lavanta dedi: Bu oyunlarla ilgim ve bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağolun tekrardan her şey için