ElmarAZE1 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #21 erengore dedi: Öyleyse anakartta açıktır ayar. Devre dışı bırakın. Kesinlikle olması lazım ya. Limits sekmesini atar mısınız Throttlestop'un. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba.Kusura bakmayın dün cevab yazamadım.Limits sekmesi açılıyor ama boş gözüküyor Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 61,2 KB · Görüntüleme: 43
erengore dedi: Öyleyse anakartta açıktır ayar. Devre dışı bırakın. Kesinlikle olması lazım ya. Limits sekmesini atar mısınız Throttlestop'un. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba.Kusura bakmayın dün cevab yazamadım.Limits sekmesi açılıyor ama boş gözüküyor
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #22 ElmarAZE1 dedi: Hocam merhaba.Kusura bakmayın dün cevab yazamadım.Limits sekmesi açılıyor ama boş gözüküyor Genişletmek için tıkla... Stress testine soktunuz mu sistemi? Stres testinde bir bakın. Oyundayken bir bakın oraya. CPU ile alakalı değilse başka bir durum söz konusudur.
ElmarAZE1 dedi: Hocam merhaba.Kusura bakmayın dün cevab yazamadım.Limits sekmesi açılıyor ama boş gözüküyor Genişletmek için tıkla... Stress testine soktunuz mu sistemi? Stres testinde bir bakın. Oyundayken bir bakın oraya. CPU ile alakalı değilse başka bir durum söz konusudur.
ElmarAZE1 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #23 erengore dedi: Stress testine soktunuz mu sistemi? Stres testinde bir bakın. Oyundayken bir bakın oraya. CPU ile alakalı değilse başka bir durum söz konusudur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.Hangi uygulamanı tavsiye edersiniz stres testi için?
erengore dedi: Stress testine soktunuz mu sistemi? Stres testinde bir bakın. Oyundayken bir bakın oraya. CPU ile alakalı değilse başka bir durum söz konusudur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.Hangi uygulamanı tavsiye edersiniz stres testi için?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #24 ElmarAZE1 dedi: Tamam hocam.Hangi uygulamanı tavsiye edersiniz stres testi için? Genişletmek için tıkla... OCCT.
ElmarAZE1 dedi: Tamam hocam.Hangi uygulamanı tavsiye edersiniz stres testi için? Genişletmek için tıkla... OCCT.
ElmarAZE1 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #25 erengore dedi: OCCT. Genişletmek için tıkla... Tamam.Test bittikten sonra geri dönüş yapıcam size
M Metalfey Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #26 Merhaba, ben de yakın zamanda benzer bir sistem aldım ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sitede yazan hemen hemen herşeyi denedim. Siz çözebildiniz mi?
Merhaba, ben de yakın zamanda benzer bir sistem aldım ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sitede yazan hemen hemen herşeyi denedim. Siz çözebildiniz mi?
Z zxc111 Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 8 Eylül 2024 #27 ElmarAZE1 dedi: Tamam.Test bittikten sonra geri dönüş yapıcam size Genişletmek için tıkla... Hocam cozebildiniz mi sorununuzu.Bende ayni sistemi aldim,merak ettim sebebini. Metalfey dedi: Merhaba, ben de yakın zamanda benzer bir sistem aldım ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sitede yazan hemen hemen herşeyi denedim. Siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Cozebildiniz mi?
ElmarAZE1 dedi: Tamam.Test bittikten sonra geri dönüş yapıcam size Genişletmek için tıkla... Hocam cozebildiniz mi sorununuzu.Bende ayni sistemi aldim,merak ettim sebebini. Metalfey dedi: Merhaba, ben de yakın zamanda benzer bir sistem aldım ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sitede yazan hemen hemen herşeyi denedim. Siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Cozebildiniz mi?