i5 14400F RTX 5060 bilgisayarım yeteri kadar performans vermiyor

Mert Can İŞCAN

Yoctopat
Daha fazla  
Masaüstü PC sistemim: 32 GB RAM, GeForce RTX 5060 ekran kartı, Intel Core i5 14400F işlemci ve 1 TB SSD'den oluşuyor. Oyunlarda yeteri kadar FPS alamadığımı düşünüyorum. Ekran kartı driver indirdim, işlemci de öyle fakat driver indirmeden önceki FPS ile indirdikten sonraki FPS arasında bir fark oluşmadı. ne yapmam lazım?

Hocam Valorant oynuyorum en düşük ayarlarda genellikle 300-400 arası FPS alıyorum arkadaşlarım ise 700 rahat alırsın diyor.

Hangi oyun hangi ayarlar kaç fps alıyorsunuz? Sizin beklentiniz neydi?
Hocam Valorant oynuyorum en düşük ayarlarda genellikle 300-400 arası FPS alıyorum arkadaşlarım ise 700 rahat alırsın diyor.

Masaüstü PC sistemim: 32 GB RAM, GeForce RTX 5060 ekran kartı, Intel Core i5 14400F işlemci ve 1 TB SSD'den oluşuyor. Oyunlarda yeteri kadar FPS alamadığımı düşünüyorum. Ekran kartı driver indirdim, işlemci de öyle fakat driver indirmeden önceki FPS ile indirdikten sonraki FPS arasında bir fark oluşmadı. ne yapmam lazım?
FPS değerlerin normal ve imkanı yok herhangi bir ayarda 700 FPS alamazsın, 14400F 20mb L3 önbelleğe sahip ve Valorant'da yaklaşık 300-350 civarı fps vermesi gerekir düşük ayarlarda. Ayrıca ekran kartı Valorant tarzı oyunlarda asıl FPS'nin kaynağı değildir.

Masaüstü PC sistemim: 32 GB RAM, GeForce RTX 5060 ekran kartı, Intel Core i5 14400F işlemci ve 1 TB SSD'den oluşuyor. Oyunlarda yeteri kadar FPS alamadığımı düşünüyorum. Ekran kartı driver indirdim, işlemci de öyle fakat driver indirmeden önceki FPS ile indirdikten sonraki FPS arasında bir fark oluşmadı. Ne yapmam lazım?

Sizin değerler gayet normal. Ayrıca 700 FPS imkansız oyun içinde.

Sizin değerler gayet normal. Ayrıca 700 FPS imkansız oyun içinde.
FPS değerlerin normal ve imkanı yok herhangi bir ayarda 700 FPS alamazsın, 14400F 20mb L3 önbelleğe sahip ve Valorant'da yaklaşık 300-350 civarı fps vermesi gerekir düşük ayarlarda. Ayrıca ekran kartı Valorant tarzı oyunlarda asıl FPS'nin kaynağı değildir.
hocalar teşekkür ederim psikolojik olarak rahatladım en azından artık normal performans aldığımı biliyorum sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı