i5 14400F sisteme soğutucu önerisi

Peki attığınız ürün yeterli mi? 3-3.5 bandına sıvı soğutucu mu bakmalıyım bu bütçelere çıkabilirsem?

Sıvı soğutucuya gerek yok, bu soğutucu 7800x3D gibi oyun canavar işlemcilerini bile soğutabilir, ve birçok sıvı soğutuculardan daha iyi.

Sıvı soğutucuya gerek yok, bu soğutucu 7800x3D gibi oyun canavar işlemcilerini bile soğutabilir, ve birçok sıvı soğutuculardan daha iyi.

Hocam son olarak: Aynı ürün Vatan Bilgisayar'da yok. Alternatif orada bulunabilecek bir ürün önerir misiniz? Sistemi birleştiriyorlarken onu da eklemelerini isterim en azından oradan satın alırsam. Hiç anlamıyorum çünkü alıp takamamaktan çekiniyorum.

Hocam son olarak: Aynı ürün Vatan Bilgisayar'da yok. Alternatif orada bulunabilecek bir ürün önerir misiniz? Sistemi birleştiriyorlarken onu da eklemelerini isterim en azından oradan satın alırsam. Hiç anlamıyorum çünkü alıp takamamaktan çekiniyorum.

Kendiniz takabilirsiniz internette montaj videosu mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım videodaki kanalda soğutucu karşılaştırma videosu mevcut izleyebilirsiniz.

Kendiniz takabilirsiniz internette montaj videosu mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım videodaki kanalda soğutucu karşılaştırma videosu mevcut izleyebilirsiniz.
bazı arkadaşlar yorumlarda kasasına tam sığdığından bahsetmiş. sizce sistem tamamen hazır olup teslim aldıktan sonra mı boşluğa bakıp alayım yoksa her türlü sığar mı aldığım kasaya göre?

Bazı arkadaşlar yorumlarda kasasına tam sığdığından bahsetmiş. Sizce sistem tamamen hazır olup teslim aldıktan sonra mı boşluğa bakıp alayım yoksa her türlü sığar mı aldığım kasaya göre?

Benim kasam ve senin kasanın iç genişliği 210mm yani ben aldım ve sığdı muhtemelen senin ki de sığar. Sipariş et termal macun sıkmadan önce soğutucuyu kurarsın sığmaz ise iade edersin.

İade edersen bunu al. Bu daha küçük.

Benim kasam ve senin kasanın iç genişliği 210mm yani ben aldım ve sığdı muhtemelen senin ki de sığar. Sipariş et termal macun sıkmadan önce soğutucuyu kurarsın sığmaz ise iade edersin.

İade edersen bunu al. Bu daha küçük.

Tamamdır teşekkür ederim ilk attığınız ürünü satın aldım. Kargoyu teslim aldığımda vatan bilgisayara götürerek onların takmasını rica edeceğim. Takamayız derlerse de bir şekilde ben halledeceğim artık :)

Tamamdır teşekkür ederim ilk attığınız ürünü satın aldım. Kargoyu teslim aldığımda vatan bilgisayara götürerek onların takmasını rica edeceğim. Takamayız derlerse de bir şekilde ben halledeceğim artık :)
Vatan bilgisayar takmaz. Peerless assasin 120 SE modeli phantom spirite göre daha ucuz ve daha iyi aslında fiyat farkına deyecek farklar yok hayırlı olsun güle güle kullanın

Vatan bilgisayar takmaz. Peerless assasin 120 SE modeli phantom spirite göre daha ucuz ve daha iyi aslında fiyat farkına deyecek farklar yok hayırlı olsun güle güle kullanın
Hocam dün götürdüm ürünü. Şansa dün de ürünler gelmişti, montaj sırasında onu da takar mısınız diye ricacı olunca sizi yormayalım tamam takalım basit bir şey zaten dedi aldılar. Bugün gidip akşam üzeri teslim alacağım, alırken kontrol etmem gereken bir şey var mı malzemelere bakacağım listedekilerin aynısını mı kullandılar diye. Başka bakmam gereken bir şey var mı?

Geri
Yukarı