i5-14600KF işlemci, Gigabyte H610M S2H DDR4'e uyumlu olur mu?

Yaşatır hocam, o işlemciyi düşünüyorsanız yanında anakart da düşünün.

Selamlar, i5-14600KF, Gigabyte H610M S2H DDR4'e uyumlu olur mu? Aynı soket olduklarını biliyorum ama sıkıntı yaşatır mı? Oyun oynuyorum genelde.

Uyumludur hocam ancak o DDR5 anakart kullanmanızı öneririm. Ayrıca o işlemciye sağlam bir anakart yakışır.
Bütçenizi söyleyin ona göre öneri yapılsın.

Uyumludur hocam ancak o DDR5 anakart kullanmanızı öneririm. Ayrıca o işlemciye sağlam bir anakart yakışır.
Bütçenizi söyleyin ona göre öneri yapılsın.

Anakartım zaten halihazırda olan sistemimde var. Bütçem maksimum 10 bin, işlemcimden fazla memnun olmadığım için upgrade yapmak istiyorum, (i3-12100F). Ne yapsam ya çok kararsızım, i5-14400F alıp geçsem mi? 6-7 ay sonra işlemci ekran kartı hariç tüm sistemi değişirim.

Yaşatır hocam, o işlemciyi düşünüyorsanız yanında anakart da düşünün.

Son düzenleme:
Anakartım zaten halihazırda olan sistemimde var. Bütçem maksimum 10 bin, işlemcimden fazla memnun olmadığım için upgrade yapmak istiyorum, (i3-12100F). Ne yapsam ya çok kararsızım, i5-14400F alıp geçsem mi? 6-7 ay sonra tüm sistemi değişirim.
14400F sırf şu yeni ultra serisi satılsın diye bir ton zam yedi, bu fiyatlardan kesinlikle önermem. 14600KF alıp ileride anakart değişimi ile kullanabilirsiniz belki fakat elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Ya da az daha idare edip komple Am5 DDR5'e geçebilirsiniz.

14400F sırf şu yeni ultra serisi satılsın diye bir ton zam yedi, bu fiyatlardan kesinlikle önermem. 14600KF alıp ileride anakart değişimi ile kullanabilirsiniz belki fakat elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Ya da az daha idare edip komple Am5 DDR5'e geçebilirsiniz.
Bilmediğimden soruyorum hocam, 14600KF'yi bu anakartla kullanırsam yaşayabileceğim sorunlar ne olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı