Satılık i5 14600KF + MSI 4070 3X sistem

HasanTurhan

Kilopat
Daha fazla  
Sistem 11/2023 tarihinde toplandı; hepsinin kutu, fatura ve garantisi var en az 2 yıl.

-MSI MAG Z790 Tomahawk Max Wi-Fi anakart.
-MSI 4070 3X Ventus OC.
-MSI 750W 80Gold+ ATX3 PCI-E5 Full modüler PSU.
-MSI MAG Gungnir 300r kasa airflow kasa.
-Kingston 2 TB M.2 GEN4x4 7000 yazma okuma SSD.
-i5 14600KF (son nesil)
-DeepCool LS520 SE 240mm.
-Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHz 32 GB.
-Ekran 2K çözünürlük MSI 27” Rapid IPS 1ms 170Hz.

Ekran dahil 75bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma o kadar zamanımı harcayamam senin için, hayırlı olsun o halde.
Öyle artistlik yapmakla olmuyor vaktin bol ki maksat yazmak için yazıp millete laf yetiştiriyorsun.

Akakçe'den:

Ekran kartı 23.000.
Anakart 12.500.
Ram 6000.
İşlemci 10.300.
SSD 3800.
Kasa 5600.
Soğutucu 3000.
Psu 4400.

Boş vaktinde toplar üstüne de ekranı araştırıp eklersin. Bu kadar ilgi yeter sana. Konu kilit ürün satılmıştır.

Belirttiğiniz fiyatları siz baktınız, sizin hesabınıza göre 75 bin uygun fiyat herhalde ikinci el bir sistem için? 2. el olarak sattığınızı unutuyorsunuz sanırım, ürün sizin adınıza faturalı ve 1 aylıkta olsa kullanılmış ürün, bu neden ile de sıfır fiyatına satışa koymanız forum adına gülünç duruma düşürüyor sizi. Adam 75 bin verecek ise kendi adına faturalı alır sizden neden alsın? Adam 75 bin taksitle alabilir, sizin ikinci el ürününüze peşin 75 bin niye versin? Adama 12 taksit yapacaksınız orası ayrı tabii.

2014'ten beri forumda olan ve muhtemelen yaşı 30'a yakın birinin böyle bir ilanı burada paylaşması hayal kırıklığı olmus. Sistemin kötü demiyorum ekran kartının Ventus olması dışında şiir gibi bir sistemin var. Ama maalesef bunu seninde bilmen gerekiyorduki sistem toplarken eldeki bütçe ile alınabilecek en yüksek performansı almaktir amaç. İstediğin fiyata 4080'li sistemler toplanabilir, ha belki işlemcisi SSD'si soğutması kasası vs bu kadar iyi olmaz ama toplanir nihayetinde. Ya da şöyle düşün, adam sistem alacak şöyle bir piyasaya baktı. 25 30 bin TL'ye çok güzel 4060 Ti'li sistemler olduğunu gördü, şimdi diğer bileşenlerin kalitesinden bahsetmiyorum, saf güç olarak çok az daha güçlü olan senin sistemin için neredeyse üç katı fiyat oder mi? Ya da biri elinde senin istediğin kadar paraya sahip ve sistem toplayacak, şimdi bu adam sıfır 4080'li bir sistem toplamak varken neden 4070'li ikinci el senin sistemini tercih etsin? Uzun lafın kısası sistemi toplarken işlemci ve ekran kartı özellikle ekran kartı dışında sectigin parcalari ikinci elde zarar etmeyi göze alarak seçeceğini bilmelisin. Şimdi senin satabilecegin fiyat piyasasının biraz üzerinde olabilir. Şimdi 4070'li hazır sistemlerin 45 bin seviyesinde olduğunu düşünürsek senin de belirleyecegin fiyat bunun biraz altında olmalı. Kasa ve monitör toplam 50 bine koyabilirsin. Pazarlıkla 40 50 arasında bir fiyata satabilecegini düşünüyorum. Bana kalırsa ayrı ayrı bir fiyat belirle. Kasa icin 40'in çok üstüne çıkmamaya çalış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı