i5 2300 Sisteme ekran kartı önerisi

Ne yapsın adamlar? Piyasa ne halde, hepten bedavaya satamazlar hoş.

Ne yapsın derken? Bre Allah'sız ikinci el karta bir de 200TL kar koymak? Bari aldığın fiyata sat zaten sıfır alanda yok artık. Alanında sıfır takıntısı oluyor. İşte Türkiye'de ikinci el zaten kart 1080P'de mütiş bir kart değil 200-300 daha verip ikinci el ya da indirimle sıfır RX 570 kullanırım daha iyi.

GET ne oluyor tam olarak.

Sahibinden üzerinden kredi kartı ve 3D ödeme yapabildiğiniz ilanlardır. İkinci el ilanların çoğu eft/havale yoluyla verilmekte siz parayı gönderdikten sonra dolandırılma ihtimaliniz yüksek GET'li ilanlarda böyle bir durum yaşamazsınız ürün gelir onaylarsanız satıcıya para gider onaylamazsanız iade gönderip paranızı alabilirsiniz.
Ek olarak bütcenizi 100TL kadar genişletme imkanınız varsa 4 GB ekran kartlarına yönelin GET'li olarak. RX560 en idealidir sizin için.
50B37E33-32CF-4843-A152-ED6BFAF1F406.png

Ne yapsın derken? Bre Allah'sız ikinci el karta bir de 200TL kar koymak? Bari aldığın fiyata sat zaten sıfır alanda yok artık. Alanında sıfır takıntısı oluyor. İşte Türkiye'de ikinci el zaten kart 1080P'de mütiş bir kart değil 200-300 daha verip ikinci el ya da indirimle sıfır RX 570 kullanırım daha iyi.

Eğer piyasa 500'den 700'e çıkarsa ben de 700'e satarım aptal mıyım ucuza veriyim. Eğer senin dediğin piyasası 500 olmasına rağmen 700'e satıyorsa çok haklısın katılıyorum. Ama öbür türlüyse. Şöyle söyleyeyim 2 ay önce bilezik aldın misal 400'e şimdi arttı 600 oldu gidip kuyumcuya der misin ben bunu 400'e almıştım kullandım sen bunu 600'e değil de 400'e al diye?

Eğer piyasa 500'den 700'e çıkarsa ben de 700'e satarım aptal mıyım ucuza veriyim. Eğer senin dediğin piyasası 500 olmasına rağmen 700'e satıyorsa çok haklısın katılıyorum. Ama öbür türlüyse. Şöyle söyleyeyim 2 ay önce bilezik aldın misal 400'e şimdi arttı 600 oldu gidip kuyumcuya der misin ben bunu 400'e almıştım kullandım sen bunu 600'e değil de 400'e al diye?

1- Bu bilezik değil ekran kartı,
2- Buna fırsatçlılık derim ben dolar ikinci el bir şeyi niye etkiliyor?
3- Peki açıkla o fiyatı hak ediyor mu? Zamanında sen alıyorsun 500TL'ye sonra ekonomik kriz daha da kötüleşiyor dolar yükseliyor sırf sıfır fiyatı arttığı için sende fiyatını arttırıyorsun. Ben anlamam arkadaş sen istersen 10.000TL iste 600TL'den bir kuruş fazla vermem. Çünkü değeri o. 750-850 bandında ikinci el RX 570 alırım daha iyi.

1- Bu bilezik değil ekran kartı,
2- Buna fırsatçlılık derim ben dolar ikinci el bir şeyi niye etkiliyor?
3- Peki açıkla o fiyatı hak ediyor mu? Zamanında sen alıyorsun 500TL'ye sonra ekonomik kriz daha da kötüleşiyor dolar yükseliyor sırf sıfır fiyatı arttığı için sende fiyatını arttırıyorsun. Ben anlamam arkadaş sen istersen 10.000TL iste 600TL'den bir kuruş fazla vermem. Çünkü değeri o. 750 -850 bandında ikinci el RX 570 alırım daha iyi.
Konuyu saptırmayalım.

Sahibinden üzerinden kredi kartı ve 3D ödeme yapabildiğiniz ilanlardır. İkinci el ilanların çoğu eft/havale yoluyla verilmekte siz parayı gönderdikten sonra dolandırılma ihtimaliniz yüksek GET'li ilanlarda böyle bir durum yaşamazsınız ürün gelir onaylarsanız satıcıya para gider onaylamazsanız iade gönderip paranızı alabilirsiniz.
Ek olarak bütcenizi 100TL kadar genişletme imkanınız varsa 4 GB ekran kartlarına yönelin GET'li olarak. RX560 en idealidir sizin için.
Eki Görüntüle 639938
Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman
2 GB fakat 750 Ti.
GTX 660 Düşünüyordum bugün 500tl ye

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı