i5 2320 Sistem ile GT 1030 Uyumu

Öbür arkadaşla uğraşırken ve bir yandanda evdeki insanlarla konuşurken yanlış yazmışım soketi. Kusura bakmayın.
Evet doğru GTX 750 TI'ı nasıl önermişim anlamadım. Bunun için konu sahibi arkadaştan ayrıca özür diliyorum.
Mesajlarıma bakarsanız video ve yanında dakikasını verdiğim mesaj var. O zaman darboğazı gözünüzle görebilirsiniz

Konu sahibi arkadaştan yanlış bilgi verdiğiniz için de özür dilemelisiniz. O dediğiniz darboğaz değil drop. Attığınız videoda zaten darboğaz yok, 4GB RAM sınırına takıldığı için arada droplar yaşanmış olabilir. Konu sahibi arkadaşın RAM'i 8GB, bu konuda sıkıntı yaşamaz. Dediğim gibi, İ5 2320'de 2 tane GT 1030 besleyebilecek kapasite var.

Lafı daha fazla uzatıp tartışmanın anlamı yok. i3 2120 gibi bir işlemci bile GTX 750 Ti'ı çok rahat bir şekilde besleyebilirken, İ5 2320'nin ondan daha güçsüz bir kartla darboğaz yapacağını söyleyen kişiyle tartışamam.

Her şeye darboğaz demeyi bırakın bari de attığınız videoyu bari detaylı olarak inceleyin.

Teşekkürler hocam siz benim kesinlikle psu almamı mı öneriyorsunuz , yoksa bu psu ile problem yaşamaz mıyım? Bütçem sınırlı.

O PSU bilgisayarınızı tamamen götürebilir.
Şuan ki kartım Atı Radeon 6450 1Gb 64bit ve bu pc 6-9 senedir sıkıntısız.
Sizin bu görüşünüz biraz mantıksız değil mi? Gt 1030 Şuan ki kartıma nazaran daha çok güç mü tüketir?

Teşekkürler hocam siz benim kesinlikle psu almamı mı öneriyorsunuz , yoksa bu psu ile problem yaşamaz mıyım? Bütçem sınırlı.
Bütçeniz kısıtlı ise asıl PSU'ya öncelik vermeniz gerek. Ekran kartından önce adam gibi bir PSU alın. Sizinki beslemesine besler o ekran kartını, sıkıntı yaşamazsınız. Lakin olası bir elektrik kesintisinde bütün sistemi çöp ederse kafanızı duvarlara vurursunuz benden söylemesi. Elinizdeki sistemden de olursunuz.
Sizin bu görüşünüz biraz mantıksız değil mi? Gt 1030 Şuan ki kartıma nazaran daha çok güç mü tüketir?
6-9 senedir sıkıntısız olduğu önümüzdeki hafta bozulmayacağı anlamına gelmez. PSU'ların verimliliği gün geçtikçe azalır.(Özellikle kalitesizse) Bunu dikkate alın bence.

anladım hocam sonuç olarak ben bu kartı alırsam sıkıntı yaşamam ama kartla beraber psu almam da benim için yararlı olur.
Peki ben emulatör'den mobile pubg oynuyorum bu kartla beraber ortalama kaç fps artışı yaşarım önceki kartıma nazaran ? bilginiz var mı?

Daha fazla güç tüketmesinden değil. PSU'nun verimliliği azalmış olabilir.

RAM e dikkat etmemişim özür dilerim.
Şuan nasıl saçmalıklar yazdığımı fark ettim. Cidden meşguldüm düzgün bir şekilde düşünememişim.
Bu arada fark ettiyseniz attığım video i5 2400'e ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…