i5 2320 Sistem ile GT 1030 Uyumu

Güç kaynağının hem kaldıracağı güç azalmıştır, hem de güvenlik olarak ta daha kötü hale gelmiştir.
En azından 80+ olmasa bile iyi markalı 400w bir psu al. Everest, frisby da alma.
Sisteminiz fena değil. Hala güçlü sayılabilir. O işlemci ile GT 1030'dan daha güçlü bir kart kullanabilirsiniz.

PSU'nuz kalitesiz. Yetse bile değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bütçeniz kısıtlı ise asıl PSU'ya öncelik vermeniz gerek. Ekran kartından önce adam gibi bir PSU alın. Sizinki beslemesine besler o ekran kartını, sıkıntı yaşamazsınız. Lakin olası bir elektrik kesintisinde bütün sistemi çöp ederse kafanızı duvarlara vurursunuz benden söylemesi. Elinizdeki sistemden de olursunuz.

6-9 senedir sıkıntısız olduğu önümüzdeki hafta bozulmayacağı anlamına gelmez. PSU'ların verimliliği gün geçtikçe azalır.(Özellikle kalitesizse) Bunu dikkate alın bence.
Degerli arkadaşlar bana uygun yollu psu onerisin de bulunabilir misiniz ?
Dediklerinizden dolayi biraz gözüm korktu.

Degerli arkadaşlar bana uygun yollu psu onerisin de bulunabilir misiniz ?
Dediklerinizden dolayi biraz gözüm korktu.
Everest imaj krizine girip rampage yapmış güç kaynaklarının ismini, onları almayın.

Gözüme bu çarptı ama rampageler bile bu fiyatta iyi midir bilemiyorum.
THERMALTAKE LITEPOWER 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Everest imaj krizine girip rampage yapmış güç kaynaklarının ismini, onları almayın.

Bu olabilir hepsiburadada satışta.
Zalman ZM500-LE İncelemesi - Technopat Sosyal

PSU için verebileceğiniz maksimum bütçeyi belirtiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı