Kazandığım az miktarda parayla 2.400 liraya böyle bir sistem almak istiyorum bütçemi daha fazla zorlayamıyorum. Valorant ve CS:GO oynuyorum bana yeter mi?
75Hz bir monitörüm ve diğer ekipmanlarım var bir tek kasam eksik bir fikir verebilir misiniz?
Kazandığım az miktarda parayla 2.400 liraya böyle bir sistem almak istiyorum bütçemi daha fazla zorlayamıyorum. Valorant ve CS:GO oynuyorum bana yeter mi?
75Hz bir monitörüm ve diğer ekipmanlarım var bir tek kasam eksik bir fikir verebilir misiniz?
Öyle kartlarda vramin önemi olmaz, Mesela rtx 3070 8gb ama ona 8 ilerde yetmeyecek. Ama, gt gibi kartlar istersen, 12gb olsun yine de performansa etkisi olmaz. Çünkü çekirdek gücü bellidir. Mimarisi bellidir. Mesela GTX 560Tİ çok güçlü bir kart fakat 1GB vram ile kısıtlı. 2GB veya 4GB olsaydı, Şu an, GTX 750ti den bile güçlüydü. Aradaki olayı anlayabilmişsindir umarım. Olay çekirdek gücünde. Vram sonradan gelir.
Anladım hocam peki aşağıdaki sistemlerdeb hangisini önerirsin acil almam gerekiyo autocad ödevlerim oluyo arada valorantta oynamak istiyorum o yüzden aciliyetim varda bu arada ssd var elimde
Vram kapasitesine göre güçlü. Yoksa tabii ki de günümüz kartlarıyla kıyaslamıyorum. GT serisi kartlardan vrami kaç olursa olsun daha iyi. Sanırım gt 1030la aynı güçteler.