Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2018 #1 Elimde i5 2400 işlemci, 8 GB RAM var. Ekran kartı olarak da GTX 680 almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2018
Elimde i5 2400 işlemci, 8 GB RAM var. Ekran kartı olarak da GTX 680 almayı düşünüyorum. Darboğaz yapar mı?
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2018 #2 Yapacağını zannetmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yapacağını zannetmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
House of HOO Decapat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 282 25 Ağustos 2018 #3 Xsparrow dedi: Yapacağını zannetmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana fazlasıyla şüpheli geldi bu video tamam belki düşük ayarlarda akıcı oynatabilir ama bu sistem ultra ayarlarda bu şekilde oynatamaz sanmıyorum.
Xsparrow dedi: Yapacağını zannetmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bana fazlasıyla şüpheli geldi bu video tamam belki düşük ayarlarda akıcı oynatabilir ama bu sistem ultra ayarlarda bu şekilde oynatamaz sanmıyorum.