Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #1 Merhaba. bu işlemci ve ekran kartıyla tahmini kaç FPS alırım ETS 2 oyununda? 4GB RAM var. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2022
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 9 Mayıs 2022 #2 40-60 arası alırsın sanırım
Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 244756 dedi: 40-60 arası alırsın sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki Valorant'ta kaç alırım.
yusufbastas1 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sex instructor 9 Mayıs 2022 #4 Xeloth dedi: Peki Valorant'ta kaç alırım. Genişletmek için tıkla... Bro, sabah sana cevap verdik ya. YpuTube'a kendi ekran kartını yaz, bütün gereken her şeyi görürsün.
Xeloth dedi: Peki Valorant'ta kaç alırım. Genişletmek için tıkla... Bro, sabah sana cevap verdik ya. YpuTube'a kendi ekran kartını yaz, bütün gereken her şeyi görürsün.
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 9 Mayıs 2022 #5 Galiba 60 -70 arası alırsınız.
Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #6 yusufbastas1 dedi: Bro, sabah sana cevap verdik ya. YpuTube'a kendi ekran kartını yaz, bütün gereken her şeyi görürsün. Genişletmek için tıkla... KB kanka. Aratacağım ok. yusufbastas1 dedi: Bro, sabah sana cevap verdik ya. Yputube'a kendi ekran kartını yaz, bütün gereken her şeyi görürsün. Genişletmek için tıkla... Arattım ama benim işlemci ile video yok.
yusufbastas1 dedi: Bro, sabah sana cevap verdik ya. YpuTube'a kendi ekran kartını yaz, bütün gereken her şeyi görürsün. Genişletmek için tıkla... KB kanka. Aratacağım ok. yusufbastas1 dedi: Bro, sabah sana cevap verdik ya. Yputube'a kendi ekran kartını yaz, bütün gereken her şeyi görürsün. Genişletmek için tıkla... Arattım ama benim işlemci ile video yok.
yusufbastas1 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sex instructor 9 Mayıs 2022 #7 Xeloth dedi: KB kanka. Aratacağım ok. Arattım ama benim işlemci ile video yok. Genişletmek için tıkla... İşlemcinde sıkıntı yok, ekran kartınla darboğaz yapmıyor, yeter ki ekran kartının performans değerlerine bak.
Xeloth dedi: KB kanka. Aratacağım ok. Arattım ama benim işlemci ile video yok. Genişletmek için tıkla... İşlemcinde sıkıntı yok, ekran kartınla darboğaz yapmıyor, yeter ki ekran kartının performans değerlerine bak.
Xeloth Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #8 yusufbastas1 dedi: İşlemcinde sıkıntı yok, ekran kartınla darboğaz yapmıyor, yeter ki ekran kartının performans değerlerine bak. Genişletmek için tıkla... Umarım 60 FPS görürüm Valorant'ta RAM çok sınıtı çıkaracak ama.
yusufbastas1 dedi: İşlemcinde sıkıntı yok, ekran kartınla darboğaz yapmıyor, yeter ki ekran kartının performans değerlerine bak. Genişletmek için tıkla... Umarım 60 FPS görürüm Valorant'ta RAM çok sınıtı çıkaracak ama.