RDR2'ye kadar her şeyi en düşükte açmış hocam sanırsam dediğim gibi driver güncellemesi almış yıllar içinde ve çoğu oyunda en düşük ayarlarda 50 FPS bence gayet yeterli.
Takıp sökmek çok basit bir şey hadi hiç yapamadınız diyelim bir bilgisayarcı rahatlıkla yapar zaten tonlarca video var rahat kendi başınıza halledersiniz.
Takıp sökmek çok basit bir şey hadi hiç yapamadınız diyelim bir bilgisayarcı rahatlıkla yapar zaten tonlarca video var rahat kendi başınıza halledersiniz.
RAM 8 olsa daha iyi olur günümüzde çoğu oyun neredeyse 8 GB RAM tüketiyor bu da işletim sisteminin düzgün çalışmamasına neden oluyor oyunlarda kasılmalar olabiliyor ama sizin tercihiniz 4+4=8GB RAM de işinizi görecektir 1000 TL altında toplamak istiyorsanız sisteminizi.
RAM 8 olsa daha iyi olur günümüzde çoğu oyun neredeyse 8 GB RAM tüketiyor bu da işletim sisteminin düzgün çalışmamasına neden oluyor oyunlarda kasılmalar olabiliyor ama sizin tercihiniz 4+4=8GB RAM de işinizi görecektir 1000 TL altında toplamak istiyorsanız sisteminizi.
Anakartın özellikleri burada yazıyor ona göre parça önerebilir misiniz? RAM, SSD ve ekran kartı.
12 yıllık bilgisayarımı güncellemek istiyorum. İki tane RAM slotum var 4 GB'ın yanına 8 GB takabilir miyim?
Ekran kartı olarak bütçemin yettiği doğrultuda GT1030 düşünüyorum.
Ve 240 GB SSD almayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim? Bütçem en fazla 1700.