i5 2400 işlemci için fan önerisi

Caner634

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. i5 2400 işlemcim var ve modlu Minecraft oynarken işlemcinin Full fan Speed de 95 dereceye kadar çıktığını gördüm. Termal macunum MX4 kule tipi fan önerir misiniz?

Bir problem olmalı. Ben kalitesiz macun ve Stok fan ile 70 üstünü görmüyorum. Fanların tam oturduğuna emin mi misiniz? Ayriyeten manuel olarak Fan ayarı da yapmış olabilirsiniz.

Bir problem olmalı. Ben kalitesiz macun ve stok fan ile 70 üstünü görmüyorum. Fanların tam oturduğuna emin mi misiniz? Ayrıyeten manuel olarak fan ayarı da yapmış olabilirsiniz.

Aynen stok soğutucu bile o kadar yüksek derece görmemeli. Bir yerde bir problem olmalı.

Bir problem olmalı. Ben kalitesiz macun ve stok fan ile 70 üstünü görmüyorum. Fanların tam oturduğuna emin mi misiniz? Ayrıyeten manuel olarak fan ayarı da yapmış olabilirsiniz.

Evet fan tam oturuyor sağ sola oynamıyor. Anakart ayarlarından sadece fan hızını yükselttim hatta o kadar hızlı dönüyor ki kulaklıksız 10dk oturmak zor. Bir de manuel olarak yapmadım anakartın üç tane seçeneği var otomatik olarak.

Evet fan tam oturuyor sağ sola oynamıyor. Anakart ayarlarından sadece fan hızını yükselttim hatta o kadar hızlı dönüyor ki kulaklıksız 10dk oturmak zor. Bir de manuel olarak yapmadım anakartın üç tane seçeneği var otomatik olarak.
Resim atabilir misin?

Anakart fan sayfasının.

Şu an evde değilim eve gidince atarım yardımın için teşekkürler.

Anakart fan sayfasının.

IMG20230924172514.jpg

Son düzenleme:
Şu an evde değilim eve gidince atarım yardımın için teşekkürler.

Eki Görüntüle 1955696
Asus arayüzü sanırım çok bilmiyorum ben Gigabyte kullanıyorum.

O 3 fan olan yer var. Anladığım kadarıyla Yeşil en yavaşı, mavi orta, turuncumsu olan fanın en hızlı olduğu mod. Oraya yeşil yapıp deneyin bir.

ASUS arayüzü sanırım çok bilmiyorum ben Gigabyte kullanıyorum.

O 3 fan olan yer var. Anladığım kadarıyla yeşil en yavaşı, mavi orta, turuncumsu olan fanın en hızlı olduğu mod. Oraya yeşil yapıp deneyin bir.

İşlemciyi strese soktum fakat sonuç aynı 95 96 derece arası gidiyor. Sanırsam Dark Freezer X96 alacağım.

Yeni konular

Geri
Yukarı