i5 2400 sisteme yükseltme önerisi

NucleusIron

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle bütçem 10000 TL civarı.

1- Elimde eski bir bilgisayar var. İçerisinde:
CPU: Intel Core i5 2400 3.10MHz.
GPU: NVIDIA GeForce 405.
Anakart: Pegatron corporation.
RAM: 4 GB 665MHz.
PSU: 300W.

Ben bu bilgisayara yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Çok gelişmiş bir şey olması gerekmiyor. Amacım CS:GO, LoL, Valorant vb. gibi rekabetçi, çok ağır grafikleri olmayan oyunlarda en azından 60 FPS görmek. Bir de 2 yıl önce falan bu konu ile araştırma yaparken birisinin bu anakarta 1030 taktığını ama bilgisayarın açılmadığını yazdığını okumuştum. Anakartın desteklememesi gibi bir şey mümkün mü? Mümkünse bir parçayı destekleyip desteklemediğini nasıl bilebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu bilgisayara yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Çok gelişmiş bir şey olması gerekmiyor. Amacım CS:GO, LoL, Valorant vb. gibi rekabetçi, çok ağır grafikleri olmayan oyunlarda en azından 60 FPS görmek. Bir de 2 yıl önce falan bu konu ile araştırma yaparken birisinin bu anakarta 1030 taktığını ama bilgisayarın açılmadığını yazdığını okumuştum. Anakartın desteklememesi gibi bir şey mümkün mü? Mümkünse bir parçayı destekleyip desteklemediğini nasıl bilebilirim?
Bütçeniz 10000 TL ise yeni bir sistem dizebilirsiniz, sanırım orası 1000 olacak.

1000 TL için söylüyorum, elindeki RAM'i satıp 8 GB yeni bir RAM al ve geri kalan paraya da ekran kartı al.

Aynı anda 3 tane soru sorduğum için 1 günlük ban yemiştim, cevap veremedim. Bu sistem için sadece ekran kartı geliştirmesi yapmak istiyorum ama uyumsuzluk konusu kafamı çok kurcalıyor.
Diğer 2 soruyu da göz önüne alarak cevap verirseniz sevinirim. Bu ekran kartı için olabildiğince az bütçe ayırmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı