i5-2400 sisteme yükseltme tavsiyesi

orhanhardy

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

İşlemci.

Intel Core i5-2400 3.10 GHz. (turbo Boost teknolojisi ile maksimum 3.40 GHz. ) 6 MB cache bellek işl.

RAM.

4 GB DDR3 1333 MHz. (max. 8 gb) RAM.

Sabit disk.

500 GB SATA (5400 rpm) HDD.

Ekran kartı.

R7 240 Sapphire.

Ekran boyutu.

18.5" wide Casper LED monitör

300W PSU var.

Kurlar böyleyken kasayı yenilemek istedim öncelikle ekran kartı almayi düşünüyorum rx570 düşündüm ama sizin tavsiyeniz ne olur 1.6kya kadar ekran kartı verebilirim ama total bütçem 3k geçemez.

PSU alacağım o tamam

Eğer rx570 aldığımı varsayarsak en ucuz işime yarayacak hangi anakarttan almalıyım?

Başka neleri degistirmeliyim işlemci olarak ucuz yollu ama işime yarayacak tavsiye de edebilir misiniz?

Ama önceliğim anakart tavsiyesidir.

Saygılar.

Son düzenleme:
hocam tüm bütçem 3bin tl
3bin tlye sıfır sistem maalesef sanmıyorum toplayamayiz.
monitör ileride değiştireceğim.
Bütçeniz kısıtlı değilse bu sisteme yatırım yapmayın. DDR4 sistem toplayın. Bütçeniz kısıtlıysa anakart olarak bunu tavsiye ederim: GIGABYTE GA_H61M_S2_B3 1155 PİN ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 896262068.

RAM'i en azından 2x4 8 GB yapın, monitör 1366x768 muhtemelen 1080p monitör alın, SSD eklemesi yapın. Yükseltme için tüm bütçenizi belirtirseniz hepsinin tavsiyesini yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı