İ5 2400 ve GT 530 Tabanlı Sistemde 1300 TL'ye Upgrade Önerileri

namee123

Hectopat
Daha fazla  
Beyler şimdi sistemimde bir kaç parça değiştireceğim. Özellikle ekran kartı. Onun haricinde hangi parçaları değiştireyim toplam 1300 TL bütçe var.

Sistem:
  • Ekran kartı: GT 530
  • Ram: 8 GB RAM
  • İşlemci: İ5 3.10 GHZ 2400 CPU Sandy Bridge
  • Kasa: ASUS CM6830
  • Güç kaynağı: 300W

Son düzenleyen: Moderatör:
Raminiz yeterli, işlemciniz yeterli.
1000 TL'ye çok güzel bir ekran kartı alırsınız. 300 TL ile de SSD alırsınız, hem GTA V'i ultrada oynayabilirsiniz belki, hem de bilgisayarınız aşırı derecede hızlanır. SSD olmazsa olmazlardan.

Sisteminizin en büyük eksiği ekran kartı, tabii oyun oynayacaksanız.

Tam bir oyun manyağıyım o kadar çok oyun varki pc de 500 gb 30 gb kaldı. Gta 5 i zaten oynadım bilgisayara almayı pek düşünmüyorum xbox 360 varda.

Oo 500 GB bir oyuncu için az. 1 TB yapmaya bakın o HDD'i. : )
Yalnız o kartla Far Cry 3-4 falan oynayabiliyor musunuz?

@GruBlood Dostum emin olmadığın şeyler hakkında başkalarının yorumlarına müdahalede bulunma.
Ben o yorumu yazarken güç kaynağını belirtmemişti arkadaş.

Şimdi güç kaynağını eklediğine göre gelelim ona. 300 Watt yeni alacağın ekran kartı için yeterli olmayacaktır. En az 600 Watt 80 Plus bir güç kaynağı al, bilgisayarımı ileride daha da güçlendirmek istiyorum dersen 700 Watt al.

Tabii işin içine güç kaynağı girdiği için SSD'den vazgeçip kalite bir ekran kartıyla güç kaynağı alırsın. Veya ekran kartının kalitesini biraz düşürüp 3'ünü alırsın.

@Boss Player bende onun için dedim ya güç kaynağını bilmeden tavsiyede bulunmayın. Adam ciddiye alıp sizin tavsiyenizden gider alır sonra aldıklarıyla ortada kalır.

@GruBlood Konuyu takipteyim, güç kaynağını eklediğini görünce gerekli bilgileri verdim. Hiçbir sorun olmayacak rahat olun

@namee123 Maalesef güç kaynağı almanız gerek. 300 W yeterli değil. Birinden fedakarlık yapın güç kaynağı alın. : )

Bu arada R9 280X alabilirseniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…