O zaman ssd bir süre daha olmasın 2 ay ssd siz kalırım sıkıntı değil.@GruBlood Konuyu takipteyim, güç kaynağını eklediğini görünce gerekli bilgileri verdim. Hiçbir sorun olmayacak rahat olun![]()
O zaman ssd bir süre daha olmasın 2 ay ssd siz kalırım sıkıntı değil.@GruBlood Konuyu takipteyim, güç kaynağını eklediğini görünce gerekli bilgileri verdim. Hiçbir sorun olmayacak rahat olun![]()
Tam bir oyun manyağıyım o kadar çok oyun varki pc de 500 gb 30 gb kaldı.Gta 5 i zaten oynadım bilgisayara almayı pek düşünmüyorum xbox 360 varda.
Oo 500 GB bir oyuncu için az. 1 TB yapmaya bakın o HDD'i. : )
Yalnız o kartla Far Cry 3-4 falan oynayabiliyor musunuz?
Dostum gtx 960 almam çünkü kazık yemeğe niyetim yok.835 lira 128 bit 2 gb onun yerine r9 serisinden bir kart çok mantıklı.@Boss Player Güç kaynağı belli değil ki böyle şeyler öneriyorsun.
Temiz bir sistem olması için;
Güç Kaynağı : www.vatanbilgisayar.com: Corsair Cx Serisi 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Ekran Kartı : www.vatanbilgisayar.com: Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar (Bekleyebilirseniz)
Yada
Ekran Kartı : www.vatanbilgisayar.com: MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
SSD : www.vatanbilgisayar.com: Samsung 120Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 410Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar
HDD çıkar. Ekran kartını r9 285 yap. 600 W güç kaynağı al.
1300 TL gibi bir bütçeye 750 Tİ düşük kalır.Dostum git bi 750 ti al kendine gel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.