M mainit Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #1 i5 2400 işlemci ve GTX 1050 kullanıyorum. Bir arkadaş %5'lik darboğaz yapıyor demiş. Sizce darboğaz yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2017
i5 2400 işlemci ve GTX 1050 kullanıyorum. Bir arkadaş %5'lik darboğaz yapıyor demiş. Sizce darboğaz yapar mı?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 29 Haziran 2017 #2 İşlemcin fazlasıyla yeterli.
PunishmentGazi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #3 Çatır çatır çalışıyorlar.
M mainit Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #4 ShadYaqz dedi: İşlemcin fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linki gelip %5 darboğaz var demişti bir arkadaş. PunishmentGazi dedi: Çatır çatır çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... R6,H1Z1,Mafia 3 gibi oyunlarda çok sık fps dropları yaşıyorum sebebi nedir ?
ShadYaqz dedi: İşlemcin fazlasıyla yeterli. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et linki gelip %5 darboğaz var demişti bir arkadaş. PunishmentGazi dedi: Çatır çatır çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... R6,H1Z1,Mafia 3 gibi oyunlarda çok sık fps dropları yaşıyorum sebebi nedir ?