i5 2400 ve MSI MS-7788 ile GTX970 Uyumlu mu?

HuseyinCecen

Hectopat
Daha fazla  
Benim simdi sistemim;
  • 4 GB RAM
  • i5 2400 3.1GHz islemci
  • MSI MS-7788 anakart
  • Nvidia 9500GT ekran karti
Ekran kartim yuzunden 1 fan daha takildi PC'ye ama yine de asiri isiniyor ve mavi ekran veriyor. Ben de yeni ekran karti alayim dedim, almisken tam alayim dedim. Arastirdim GTX970'de sonuca vardim ama sisteme GTX 970 uyumlu olur mu? Ve 300W guc kaynagim var, yeterli olur mu? Ve oyunlarda ortalama kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemine uyumlu ama güç kaynağın yetersiz. En az 500-600 W kaliteli bir PSU al.

Bende i5 2400 var ve r9 280x aldım güç kaynağı ile birlikte bazı oyunlarda darboğaz mevcut ancak yerinde olsam paramı kenara koyar 2500 liraya kadar çıkarınca sıfır sistem toplardım çünkü usb 3.1 gibi şeyler çıktı bende ki anakartta 2.0 mevcut :) ancak ekran kartını alacaksanız kesinlik güç kaynağını değiştirmelisiniz ki güç kaynakları nedense çok pahalı oldu onu almak zorunda olduğunuz için ekran kartınıza 1000-1100 tl kalacak bu yüzden dediğim gibi biraz daha para biriktirip ya güzel güç kaynağı ile gtx 970 alın yada tamamen yeni sistem kurun :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı