Oynatır hocam rahat. Ayarlardan Dx9 grafiklerini, tasarruf modunu ve oyun içerisinde istemci kapatmayı aktif ederseniz çok daha iyi olur. Grafik kalitesini de düşürürseniz akar. Bu ayarlar düşük donanımların performansını iyileştirir.
Oynatır hocam rahat. Ayarlardan DX9 grafiklerini, tasarruf modunu ve oyun içerisinde istemci kapatmayı aktif ederseniz çok daha iyi olur. Grafik kalitesini de düşürürseniz akar. Bu ayarlar düşük donanımların performansını iyileştirir.
@betelgseuze, dediğim gibi kaldırır hocam. Dediğim ayarları yaparsanız akıcı oynarsınız. Güzel grafik takıntınız yoktur umarım. Tabii böyle bir sistemden güzel grafik beklemek hata olur. Deneyin ve siz karar verin diyorum.
@betelgseuze, dediğim gibi kaldırır hocam. Dediğim ayarları yaparsanız akıcı oynarsınız. Güzel grafik takıntınız yoktur umarım. Tabii böyle bir sistemden güzel grafik beklemek hata olur. Deneyin ve siz karar verin diyorum.
Denedim ama kaldırmadı. Oyuna girmeye çalıştığımda siyah ekran verdi, oyundan çıkarttı. Görev yöneticisinde de birkaç tane LoL Client gözüküyor :/ üzücü
Denedim ama kaldırmadı. Oyuna girmeye çalıştığımda siyah ekran verdi, oyundan çıkarttı. Görev yöneticisinde de birkaç tane LoL Client gözüküyor :/ üzücü.