i5 2410M sistemde Windows 10'a geçilmeli mi?

Emin olamıyorum işte açılma hızı vb. şeylerin büyük ölçüde etkilenebileceğinden korkuyorum.
Hocam şimdiki diskinize Windows 10 indirirseniz bilgisayarınız yavaşlayabilir açılış süresi dakikalar sürebilir arkadaşıma sorayım ben en yakın zamanda geri dönü yapacağım hocam size.

Hocam şimdiki diskinize Windows 10 indirirseniz bilgisayarınız yavaşlayabilir açılış süresi dakikalar sürebilir arkadaşıma sorayım ben en yakın zamanda geri dönü yapacağım hocam size.

Teşekkürler mesajlarınızı geç görürsem kusura bakmayın bildirimler geç düşüyor biraz.

Dostum aynı işlemcili laptop bende var daha önceden laptopun kendi içindeki Toshiba HDD'yle kullanıyordum Windows 10'u açılış süresi ve uygulamaların tepki süresi Windows 7'ye göre bayağı yavaştı SSD aldıktan sonra Windows 10 kullanılabilir hale geldi ancak.

Dostum aynı işlemcili laptop bende var daha önceden laptopun kendi içindeki Toshiba HDD'yle kullanıyordum Windows 10'u açılış süresi ve uygulamaların tepki süresi Windows 7'ye göre bayağı yavaştı SSD aldıktan sonra Windows 10 kullanılabilir hale geldi ancak.

Anladım fakat şu an SSD için imkanım yok maalesef 🙁

Dediğiniz gibi bende SSD ile daha sağlıklı olacağını düşünüyorum çözümünüz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı