Çözüldü i5 2430M - GT 520M laptop GTA 5 açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efebilgin07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Intel i5-2430M işlemcili, NVIDIA GeForce GT 520M ekran kartlı, 6 GB DDR3'lü ve SSD takılı bir laptopum var. Bu laptop GTA 5'i açar mı, açarsa hangi grafik ve çözünürlük ile kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
480 değil 360p Low yani en düşük piksel piksel Minecraft tadında grafiklerde bile 40 FPS oynatıyor YouTube'deki testlerdeki OBS ile performans kaybını saymazsak en fazla 55 FPS alabilirsin yani çok drop girecek bu da oyun keyifini bozar. Bütçeniz varsa yenilemenizi yoksa daha düşük grafikli oyunları tercih etmeniz gerekir.
480 değil 360p Low yani en düşük piksel piksel Minecraft tadında grafiklerde bile 40 FPS oynatıyor YouTube'deki testlerdeki OBS ile performans kaybını saymazsak en fazla 55 FPS alabilirsin yani çok drop girecek bu da oyun keyifini bozar. Bütçeniz varsa yenilemenizi yoksa daha düşük grafikli oyunları tercih etmeniz gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açsa bile oyundan keyif alamazsın. Çer çöp kalitede oynatır oyunu.

480 Değil 360p Low yani en düşük piksel piksel Minecraft tadında grafiklerde bile 40 FPS oynatıyor YouTube'deki testlerdeki OBS ile performans kaybını saymazsak en fazla 55 FPS alabilirsin yani çok drop girecek bu da oyun keyifini bozar. Bütçeniz varsa yenilemenizi yoksa daha düşük grafikli oyunları tercih etmeniz gerekir

Maalesef yaşım biraz küçük o yüzden işte çalışmıyorum ama normalde ben GTA 4 önerilen sistem gereksinimlerini karşılıyorum. Fakat nedense oyun kasıyor ve FPS ise çok düşük. YouTube'da dxyv mi öyle bir şey varmış bunu oyuna kurunca FPS artıyormuş ama ben beceremedim rica etsem bana deteylı uzun uzun anlatır mısınız? Madem GTA 5 rahat çalışmıyormuş bari GTA4 oynayayım :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı