i5 2450M işlemci yukseltme sonrasi laptop kapanma

Strongunion34

Centipat
Merhaba iyi bayramlar herkese. Samsung laptop i3 2330M işlemciyi i5 2450M yükseltme yaptim. Fakat bilgisayar açıldığında 2dk sonra direk kapatıyor kendini. İşlemci macun ve fan temizliğini falan yaptim fakat bir faydası olmadı. BIOS guncel yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkurler.

Merhaba iyi bayramlar herkese. Samsung laptop i3 2330M işlemciyi i5 2450M yükseltme yaptim. Fakat bilgisayar açıldığında 2dk sonra direk kapatıyor kendini. İşlemci macun ve fan temizliğini falan yaptim fakat bir faydası olmadı. BIOS guncel yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tesekkurler.
Termal macun sürülü mü? TDP değeri ile ilgili sıkıntı yok çünkü.

Termal macun sürülü mü? TDP değeri ile ilgili sıkıntı yok çünkü.
Evet termal macun sürülü şuan. Pc açılırken direk işlemci ısısına bakıyorum 50c kapanıyor hemen ısıyla bı alakası yok herhalde.
Pilde sıkıntı olabilir mi? Sadece ekran mı gidiyor yoksa tamamen sistem kapanıyor mu?
Hayır pil çıkardım direk adaptör denedim olmadı. Adaptor gücü yetmiyordur diye başka adaptör taktım yüksek amperli gene aynı. Direk PC kapaniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı